Zitten

Je hebt beslist: je wil een nieuw salon! Maar waar en hoe begin je eraan? Het kiezen van het juiste salon of de ideale fauteuil kan best een opgave zijn. Je nieuwe pronkstuk moet immers passen bij de stijl van de rest van je interieur én moet je een comfortabel zitgevoel geven. Gelukkig hebben we bij Meubelen Verberckmoes een ruim aanbod. Onze stijlspecialisten maken je graag wegwijs in alle stijlen, uitvoeringen, maten en mogelijke comfortfuncties van onze salons. Zo wordt kiezen een stuk gemakkelijker en vind je gegarandeerd het beste salon op maat voor je woning én jezelf.

Salons op maat van je woning

Ben je laaiend enthousiast over die driezitsbank die je in onze showroom of folder hebt gespot, maar is ze net te groot voor bij je thuis? Geen paniek! Onze salons zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Je favoriete 3-zit is dus hoogstwaarschijnlijk ook leverbaar als 1- of 2-zit. Ook wat de bekleding betreft, laten we je graag vrij. Kies gewoon zelf uit de brede waaier van stof- en leersoorten en maak de perfect match met je bestaande interieur.

Salons op maat van jezelf

Wat vind jij het belangrijkste bij de keuze van een nieuw salon: hoe het eruit ziet of hoe comfortabel het zit? Als je het ons vraagt, hoef je niet te kiezen. De keuze van je nieuwe zetel is geen kwestie van of, maar van en. Het perfecte salon is immers de ideale combinatie van vormgeving én zitcomfort.

Of een bank prettig zit is afhankelijk van verschillende factoren: je persoonlijke voorkeur, je lichaamsbouw en je zithouding. Meubelen Verberckmoes helpt je graag bij het vinden van de ideale zithoogte, zitdiepte en zelfs de hardheid van de rugkussens, zitkussens en armleuningen. Ga je graag all-in? Dan kan je kiezen voor extra comfortfuncties zoals verstelbare zithoogte, elektrische zitdiepteverstelling, elektrische hoofd- en voetsteunen en verstelbare armleuningen. Je vindt zelfs salons die per 20 centimeter op maat gemaakt kunnen worden. Voor jouw persoonlijk advies ontmoeten we je graag in onze showroom.