Tafels

Wij Belgen zijn Bourgondiërs pur sang. We genieten van het leven. Lekker en gezellig eten en drinken hoort daar absoluut bij. Elke dag opnieuw zitten we, vaak ergens rond de klok van zes, aan de eettafel. Onze tafel is het sociale middelpunt van onze inrichting, het pronkstuk van de eetkamer. De goede dingen van het leven gebeuren aan tafel. We eten er met familie en delen er de spannende of grappige verhalen van de dag. We genieten er van een deugddoende afternoon tea met lekkere hapjes. En we hebben er plezier bij een gezellig gezelschapsspel met vrienden. De tafel is onmisbaar in onze woning.

Elke stijl zijn tafel

Je gebruikt je eettafel waarschijnlijk elke dag. Maar het is niet omdat je tafel functioneel is dat ze niet stijlvol kan zijn. Bij Meubelen Verberckmoes hebben we  een groot assortiment aan tafels in alle mogelijke stijlen. Strakke tafels met een RVS onderstel, massief houten tafels, elegante tafels met een glazen tafelblad, …. het ligt eraan wat je zelf verkiest.

Tafels op jouw maat

Een klein tafeltje voor jezelf en een occasionele bezoeker, of een tafel met een groot blad voor je kroostrijk gezin? Tafels zijn er in alle mogelijke afmetingen. En wil je ook voldoende plaats voorzien voor een verjaardagsfeestje of een andere gelegenheid, dan is een uitschuifbare tafel een heel praktische oplossing. Zo tover je snel en gemakkelijk extra tafelruimte tevoorschijn zonder dat je heel je inrichting moet verschuiven. 

Salontafels: een uitbreiding van je comfort

Om het comfort van je salon nog te vergroten is een salontafel een schitterend idee. Super handig om je glas en wat knabbeltjes op te zetten terwijl je geniet van een goede film. En heerlijk ontspannend als voetsteun wanneer je onderuitgezakt in de zetel de laatste social media posts van je kennissen checkt op je mobiel. Ook het aanbod is enorm. Zo bestaan er uitvoeringen in massief hout, glas, metaal en kunststof.

Bijzettafels: een handige eyecatcher

Wist je dat het ook hip & trendy is om je klassieke salontafel te vervangen door een set van kleinere bijzettafeltjes? Zo creëer je meer ruimte en dynamiek in je woonkamer. Bovendien is een set van bij elkaar horende bijzettafeltjes of een bewuste bonte mengeling van verschillende modellen ideaal als decoratieve eyecatcher in je interieur. Een bijzettafel is bovendien uitermate geschikt om fotolijstjes, beeldjes, en andere decoratieve elementen op uit te stallen.