Kasten

Een kast is nooit zomaar een kast. Je hebt open boekenkasten, hoge opbergkasten, lage dressoirs, en nog veel meer. Wat het ook is dat je zoekt, je kan niet zonder. Waar zou je anders al je spullen opbergen? Maar kasten zijn veel meer dan alleen maar een noodzakelijke handigheid. Elke kast is een kans om je interieur meer glans te geven. Kasten zijn immers de steunpilaren van je persoonlijke woonstijl. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer en vormgeving van je interieur.

De ene kast is de andere niet!

Kasten zijn er in alle maten, vormen en stijlen. Of het nu gaat om een kamerbrede boekenkast, een buffetkast om je pronkstukken in uit te stallen of een televisiemeubel dat voldoende ruimte biedt voor al je DVD’s, muziek en randapparatuur. Een stijlvolle witte apothekerskast is de ideale smaakmaker in je landelijk interieur. Om de industrial look van je loft te verrijken is een authentieke apothekerskast met gebruikssporen dan weer een goed idee. Zo hebben we bij Meubelen Verberckmoes vast ook de perfecte kast voor jouw interieur. 

Kasten op maat

De ideale plaatsing van je meubels is niet altijd evident. Het vraagt vaak heel wat denk- en tekenwerk. En dan nog kan het gebeuren dat je favoriete kast net te groot of te klein blijkt te zijn om mooi uit te komen in de kamer. Komt dit bekend voor? Ben je op zoek naar een kast met speciale aangepaste afmetingen of wens je een specifieke kastindeling die anders dan anders is? Bij Meubelen Verberckmoes kan je kasten op maat laten maken. Deze unieke stukken worden door onze interieurarchitecten getekend zodat ze perfect passen in je interieur, zowel qua afmetingen als kleur.