Eetkamers

Waar denk jij spontaan aan bij een eetkamer? Een romantische wine & dine avond met z’n tweeën, eten met de kinderen in een gezellige drukte of urenlang aan tafel blijven plakken tijdens een gezellig avondje onder vrienden? Een eetkamer is veel meer dan alleen een ruimte om in te eten. Je eetkamertafel is ook het toneel voor een spannend gezelschapsspel of een knutselnamiddag met de kids. Een plek van familiefeesten, verjaardagen, kerstdiners, kortom van sfeer en bruisende gezelligheid. Ga dus op zoek naar eetkamermeubels die een warme sfeer in je woning toveren.

Eetkamermeubelen in verschillende vormen

Een karaktervolle eettafel, mooi gedekt en goed geplaatst, geeft je interieur een open en uitnodigende uitstraling. Wat is jouw ideale eetkamertafel? Een lange tafel waar je veel gasten aan kwijt kan of juist een vierkante of ronde tafel?  Met comfortabele bijpassende stoelen wordt het gemakkelijk om je gasten te verwennen. Ze zullen met plezier uren blijven natafelen. 

Een trendy eetkamerbank is extra gezellig

Een trendy en extra gezellig alternatief voor eetkamerstoelen is een zitbank. Het is de perfecte oplossing om plaats te bieden aan veel volk op een beperkte ruimte. En er zijn meer dan genoeg keuzemogelijkheden. Een strakke houten zitbank of een luxe zitbank met comfortabele stof? Met of zonder rugleuning? Een tip om plaats te besparen: een bank zonder rugleuning schuif je gemakkelijk onder tafel.

Nieuwe Eetkamermeubelen kopen? Kies doordacht!

Voor de aankoop van een nieuwe eetkamer denk je best eerst goed na over wat je wil. Welke stijl past het best in je interieur? Een lange eettafel in ruw hout staat erg mooi in een natuurlijk interieur. Met een ovale, witte tafel in kunststof met strakke zwarte stoelen haal je een echte design eyecatcher in huis. En een glazen tafelblad met scherpe hoeken staat prachtig in een modern interieur, maar is waarschijnlijk niet de slimste keuze als er kinderen in huis rondlopen. Twijfel je nog over je keuze, vraag dan gerust raad aan onze interieurspecialisten.