Cart

Wishbone stoel

Carl Hansen

Vanaf € 508,00
SKU
1129150

Levertijd: 12 weken

Wishbone stoel is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1
Wishbone stoel

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Het tijdloze icoon van modern Deens design.

Met een geheel eigen vorm neemt de iconische CH24 Wishbone Chair van Hans J. Wegner een speciale plaats in in de wereld van modern design.

Bij het ontwerp van de CH24 heeft Wegner ervoor gekozen om de rugleuning en armleuning in één stuk te combineren. Om stabiliteit te geven aan het stoomgebogen blad en een comfortabele ondersteuning te garanderen, ontwikkelde Wegner de karakteristieke Y-vormige rugleuning waarnaar de Wishbone Chair is vernoemd.Er zijn meer dan 100 stappen nodig om elke Wishbone Chair te vervaardigen, waarvan de meeste met de hand worden uitgevoerd. Alleen al de handgeweven zitting kost een bekwame vakman ongeveer een uur om te creëren, met behulp van ongeveer 120 meter papieren koord, waarvan de indrukwekkende duurzaamheid en stabiliteit de stoel zowel sterk als duurzaam maakt.

De Wishbone Chair biedt comfort en stabiliteit en voldoet ook aan alle esthetische wensen voor een onderscheidende, elegante vorm.In de loop van de tijd heeft de Wishbone Chair erkenning gekregen als de ideale stoel, die de essentie van modern Deens design weerspiegelt.

Meer informatie
Artikelnummer 1129150
Woonstijl Algemeen
Zithoogte 45
Breedte (cm) 55
Hoogte (cm) 76
Commerciele tags Folder
Materialen Beuk, Eik, Hout, Walnoot
Sfeer Design
Menu-Stoelen Eetkamerstoelen
Inspiratieboxen Box Design