Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

MEUBELEN VERBERCKMOES WILRIJK 

Conceptstore Henders & Hazel / Xooon 

Wilrijk staat vooral gekend voor z'n woonboulevard. We brengen via een totaal Lifestyle concept stijlvolle meubelen voor een tijdloos interieur. Functionaliteit en sfeer zijn hierbij de belangrijkste troeven. In deze conceptstore verkopen wij alleen artikelen van Henders & Hazel, XOOON of COCO MAISON.

Voor andere collecties verwelkomen we u graag in onze toonzalen in Sint-Gillis-Waas, Riemst of Zoersel. 

 

Boomsesteenweg 757 | B-2610 Wilrijk
T 03 425 27 90 | info.wilrijk@verberckmoes.be
Meer info over de openingsuren vindt u hier.

 De tijdloze meubelen en accessoires van H&H hebben een wijd wereldse oorsprong. Onze ontwerpers hebben niets aan het toeval overgelaten en spelen perfect in op de noden van de consument die meer en meer z'n inspiratie zoekt in ongekende, verre culturen. Een stijlvol interieur met een knipoog naar het onbekende, dat maakt ons Lifestyle concept uniek!

Bij XOOON vind je meubelen interieuraccessoires volgens de laatste trends, in de nieuwste kleuren en materialen en steeds met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het creatieve ontwerpteam laat zich wereldwijd inspireren en vertaalt haar ideeën naar eigentijds en betaalbaar design. Zo weet je zeker dat je met XOOON een exclusief en uniek meubel in huis haalt. Op zoek naar een designfauteuil die in het oog springt, of is je interieur toe aan een nieuwe look? Droom je van heerlijk ontspannen op een nieuwe lounge bank of zoek je opvallende, kleurrijke decoratie?

De woonnaccessoires zorgen voor de finishing touch van jouw woonkamer. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Woonaccessoires kunnen in een neutrale woonkamer zorgen voor de sfeer en de kleur. Het voordeel van woondecoratie is dat het relatief voordelig is en makkelijk te vervangen. Zo kun je er met wat afwisseling van home decoration voor zorgen dat de woonkamer een totaal nieuwe uitstraling krijgt, zonder dat je meubels hoeft te vervangen. 

Wij hebben een groot assortiment van woonaccessoires. Hierbij kun je denken aan vazen, beeldjes, fotolijsten, dienbladen, schilderijen, kleden en kussens. Al onze woondecoratie is stijlvol en trendy, ontworpen volgens de nieuwste mode en kleuren. Met onze home decoration komen wij tegemoet aan de wensen van de modebewuste klant. Met onze accessoires zorgen wij ervoor dat jouw woonkamer helemaal af is!