!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Ken jij vtwonen - een van de grootste online en offline platformen voor interieurlovers - nog niet? Wij stellen ze graag even voor. vtwonen laat je kennismaken met alles wat er reilt en zeilt in de interieurwereld. Ideeën voor zowel binnen als buiten vind je terug in het maandelijks magazine, maar ook online wordt er uitbundig geblogd over de laatste trends. Op de vtwonen&design beurs doen ze ieder jaar de nieuwigheden voor de komende jaren uit de doeken en maken ze interieurfanaten warm voor de nieuwe interieurcollecties.

En uiteraard is er ook nog het TV-programma 'Een frisse start met vtwonen' waarin de vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne a.k.a. de zusjes Mertens verhuizende koppels helpen met de transformatie van een huis naar een thuis. Fier mogen we zeggen dat wij meubelpartner in crime zijn en de gewenste items aanleveren.

Heb je een artikel zien pronken in 'Een frisse start met vtwonen' en wil je het zelf in huis halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vind je 6 verschillende inspiratieboxen terug, waarin de verschillende woonstijlen uit het programma aan bod komen. Klassiek, nordic, industrieel, landelijk, vintage of basic? Kom langs en ontdek ze allemaal.