!!! OP 21 JULI 2019 ZIJN WIJ GEOPEND VAN 13u TOT 18u !!!
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4
+ + + Lex
Sluiten
TV-kast Lex laag eik/zwart
Tenzo

TV-kast Lex laag eik/zwart

€ 450,00 Bekijk artikel
Tafel Lex 220x90cm eik/zwart
Tenzo

Tafel Lex 220x90cm eik/zwart

€ 450,00 Bekijk artikel
Bank Lex in eik/zwart
Tenzo

Bank Lex in eik/zwart

€ 234,00 Bekijk artikel

Tenzo LEX

Dankzij het eenvoudige design kun je de LEX meubel collectie in een landelijk of modern huis plaatsen. Bij plaatsing in een licht huis ontstaan er contrasten die een moderne Scandinavische uitstraling geven. Soms is een eenvoudig meubel gewoon precies wat u nodig heeft. Met LEX kan dat, zonder concessies te doen aan kwaliteit en extravagantie. Het luxe houten gevoel wordt gecreëerd door hoogwaardig geolied eikenfineer. Het warme en gefineerde oppervlak draagt verder bij aan de perfecte afwerking van LEX. De A-vormige zwart geverfde houten poten die opnieuw voorkomen in de handgrepen vervaardigd uit zwart gecoat metaal, maakt de compositie helemaal af.

De LEX meubel collectie bestaat uit verschillende dressoirs een tv-kast, tafels met bijbehoorende bank en 3 hele mooie velourse stoelen. Meubileer je hele huis met LEX of combineer een van de losse elementen in je bestaande living. 

Vandaag de dag is Tenzo een van de grootste meubelfabrikanten van Zweden. Zij streven erna om de nummer 1 op het gebied van scandinavische meubelen te blijven. Daarom zetten zij groots in op de constante verbetering en vernieuwing van hun product lijnen. En wij moeten zeggen, met de nieuwe Tenzo Lex collectie hebebn ze dit weer goed voor elkaar. 

 

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over de Tenzo LEX collectie? Stel ze hieronder of kom naar de winkel, onze verkopers staan hier klaar om al je vragen te beantwoorden.