Slapen

Je slaapkamer is je eigen private spot. Ze is er helemaal voor jou alleen. De inrichting van je slaapkamer is dan ook iets heel persoonlijk. Doe dus maar lekker je eigen zin. Je hoeft met niemand anders rekening te houden. Laat je creativiteit de vrije loop en schep je eigen droompaleis. In een slaapkamer die volledig naar jouw wensen is, kan je luxueus indommelen en in alle rust ontwaken. Alles staat er in het teken van ontspanning en rust. Lees je als guilty pleasure graag nog een stationsromannetje of een roddelblad vlak voor het slapengaan? Wil je ’s morgens alvast het eerste nieuws van de dag meepikken? In je slaapkamer kan je meer doen dan alleen maar slapen…

Geef aandacht aan je slaapkamer inrichting

Bij het inrichten van hun huis komt de slaapkamer voor veel mensen pas op de laatste plaats. Nochtans spendeer je het meest van je tijd thuis door in de slaapkamer. Je slaapkamer interieur verdient dus zeker de nodige aandacht. Bovendien heeft je slaapkamerinrichting invloed op je gemoedstoestand bij het inslapen en ontwaken. Nachtraaf of vroege vogel? Met een frisse en rustgevende slaapkamer inrichting wordt de kans op een ochtendhumeur meteen een stuk kleiner.

Meubelen Verberckmoes is ook lid van De Slaapraad

 

De juiste meubels voor je slaapkamer kopen

Met stijlvolle gordijnen, een mooi dekbed en de juiste sfeerverlichting tover je warmte en gezelligheid in je complete slaapkamer. Ben je een sloddervos van nature? Met kasten op jouw maat berg je rondslingerende spullen zorgvuldig op. Zo creëer je rust en comfort, twee noodzakelijke voorwaarden voor een goede nachtrust. Meubelen Verberckmoes is één van Vlaanderens meest veelzijdige slaapkamer winkels. We bekijken graag samen met jou welke slaapkamermeubelen het best passen in jouw mooie slaapkamer.

Afspraak met onze slaapexperten

Voor de keuze van het juiste bed en de juiste matras, aangepast aan je persoonlijk slaapgedrag, mag je gerust een afspraak regelen met onze slaapexperten. Zij maken je graag wegwijs in de voor- en nadelen van de verschillende soorten matrassen en bedbodems en leggen de verschillende eisen voor rugslapers, zijslapers en buikslapers uit.