Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

SCHRIJF JE IN VOOR DE MOODBOARD WORKSHOP

Tijdens 'Een frisse start met vtwonen' kon je de zusjes Mertens al aan het werk zien. Tal van koppels zaten met de handen in het haar en wisten helemaal geen raad meer met hun interieur. Guillemine en Ozanne to the rescue. Feilloos slaagden ze er iedere aflevering weer in om de dromen van de koppels te vertalen in de interieurs. Dat dit olijke duo talent heeft, is wel gebleken. Heb je de aflevering gemist? Been je dan snel even bij. 

Ook op onze klantendagen zal dit ijzersterke team paraat staan om je te helpen met het samenstellen van jouw droominterieur. We organiseren een 'Moodboard Workshop', waar we creatief aan de slag gaan - plakken, knippen, fotograferen, composeren, tekenen, ... noem maar op - en samen je inspiratiebord in elkaar boksen. Guillemine & Ozanne staan je bij met de nodige raad en daad en smijten met tips en tricks! 

Sta jij nu al te popelen? Of heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Schrijf je in, laat je helemaal gaan bij het zwaardere knip- en plakwerk en maak kans om 1 van de 5 totaaladviezen bij je thuis te winnen. Onze interieurexperten staan voor je klaar. 

WANNEER KAN JE DEELNEMEN?

DO 10/5 - 14u tot 20u

ZA 12/5 - 14u tot 17u 

ZO 13/5 - 14u tot 17u

JE HEBT JE INGESCHREVEN. WAT NU? 

Aanmelden doe je een halfuur op voorhand aan de infobalie. Tijdens deze workshop krijg je de kans om 1 kamer van je woning in te richten. Wat breng je hier voor mee? 

- een plan met de afmetingen van de kamer die je wil (her)inrichten

- foto's van alle hoeken van de kamer zodat de zusjes zich een goed   beeld kunnen vormen over de indeling

- foto's van enkele stijlen, sfeerbeelden, meubelen, kleuren, gordijnen,... die bij je in de smaak vallen