Kerstshoppen met 15% korting! Gebruik code EINDEJAAR2018 op uw accessoires!
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Scandinavisch stijl

De stijl die hier werd toegepast is een moderne Scandinavische stijl. Er is veel lichtinval aanwezig in de moderne nieuwbouwwoning, wat een luchtig en open gevoel geeft. De voorkeur voor de Scandinavische stijl lijkt dan ook een logische keuze. Door te werken met zachte kleuren zoals munt groen, licht grijs, turquoise licht hout en veel wit, komt de stijl tot zijn volste recht.

In het salon werd gekozen voor vision hangkasten van het Nederlandse merk Pastoe. Evenals in de eetkamer.

In beide opstellingen is er gespeeld met verschillende formaten van modules in verschillende kleuren om een leuke originele opstelling te bekomen. De lange muur was hier uiterst geschikt voor. Door verschillende opstellingen toe te passen wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen salon een eetruimte. Toch blijft er een samenhang door dezelfde kleuren te kiezen. Het turquoise tapijt op maat van bomat, komt door het witte salon sterk uit. Wat het meteen een frisse eyecatcher maakt. Een Witte stof met een grijze draad is gekozen voor het grootte uitnodigende u-vormige salon van Theca. De vele losse kussens geven het een gezellige indruk. Wat een contrast geeft met de strakke rechtlijnige tv-opstelling van Pastoe. Door te spelen met vormen zoals de iet wat afwijkende druppelvorm van de salontafeltjes wordt het interieur interessant. Ook nog eens handig dat je ze onder mekaar kan schuiven!

Een grijzere variant van het turquoise is gebruikt als stof voor de stoelen. Gecombineerd met witte poten. Ook de eetkamertafel poten en salontafelpoten zijn wit. Door veel wit toe te voegen maak je het licht. Niet alleen lichte kleuren maar ook de gebruikte materialen  spelen een rol in deze stijl. Zo hebben we de eettafel en salontafels in lichte eik gekozen. Om een niet al te cool interieur te bekomen. Want scandinavisch staat ook voor warmte. Hout is daarom een zeer geschikt materiaal. Zo is stof ook een warm materiaal, Wat voor de stoelen en zetel gekozen is. Dan mag de kleur gerust cooler zijn. Vaak zit het ook in de details. Zo zijn de poten van het tafelmodel een originele luchtig detail, door de uitsnijding bovenaan. Zowel de eetkamertafel als salontafels zijn van het Belgische merk Sitino.