!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Luxueus nieuwbouwappartement met terras 

Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwresidentie “DUR”, gelegen aan de rand van de Durme in Hamme. Op de voormalige site van het oude kasteel en de stijfselfabriek worden 13 kwalitatief hoog afgewerkte appartementen en 13 woningen gerealiseerd. Er zal een autoluwe en groene binnenzone gecreëerd worden met een gezellige waterpartij. Bijkomend wordt er voorzien in gratis parkeergelegenheid. De woningen beschikken over een garage, drie slaapkamers en een leuke tuin. Ze worden afgewerkt met duurzame materialen en zetten sterk in op isolatie en kwaliteit. Het interieur van de woningen kan nog naar wens afgewerkt worden.

De unieke ligging, op wandelafstand van het centrum en met een vooraanzicht op de Durme en de schorre geven dit project een extra dimensie. Het gehele project wordt energiezuinig afgewerkt.  

 

Over de artikelen

Benieuwd naar de artikelen die in dit projecten worden gebruikt? We lijsten ze hieronder met plezier voor jou op. Als je meer info wilt over bepaalde artikelen kan je altijd langskomen in de winkel of vul gerust ons contactformulier in. Het kan zijn dat ondertussen bepaalde artikelen uit collectie zijn gegaan. Deze zijn niet meer beschikbaar en kunnen dus ook niet meer getoond of verkocht worden.