Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Verberckmoes groep

Wat is de Verberckmoes groep?

De Verberckmoes groep is 63 jaar aan meubelervaring verdeeld over verschillende winkelfiliaalen in Vlaanderen. De meubelexpertise die door de jaren heen is opgedaan vind je terug in de vakkundig uitgezochte meubelcollecties, die enkel en alleen aan de hoogste standaarden voldoen. 

Onze Meubelen worden altijd uitgevoerd door ervaren meubelmakers of schrijnwerkers, zo worden ze met de grootste zorg en vakkundigheid thuis geleverd en geplaatst.

Waar vind je de Verberckmoes groep?

1. Zo is er natuurlijk het “moederbedrijf” Meubelen Verberckmoes, te vinden in de -vernieuwde- piramides aan de E34 in Sint-Gillis-Waas. Inspiratie en woonbeleving staan in deze spectaculaire woonwinkel centraal. Met de uitgebreide collecties in alle verschillende woonstijlen komen al je woonwensen hier tot leven.  

VBM outdoor

2. De Verberckmoes Groep heeft eigen een Tuinmeubelspeciaalzaak aan de Hoogkamerstraat in Temse (voorheen Okay Meubelen en Decoratie). De mooiste tuinmeubelmerken staan tentoongesteld, ook voor betaalbare Belgische design tuinmeubelen ben je in Temse aan het juiste adres. 

Naast ons Tuinmeubelspeciaalzak in Temse, hebben we ook een tijdelijke pop-up in Merksplas. Deze tijdelijke pop-up vindt je in de Kerkstraat te Merksplas en loopt tot eind deze zomer.  

3. In Riemst (Limburg) vind je het zeer gekende Interieurs Eycken terug. Ook hier staat een zéér uitgebreide interieurcollectie waar iedereen zijn of haar gaarding in zal vinden. 

3. Bij Interieurs Eycken hebben we een naast de interieurcollectie ook een Tuinmeubelspeciaalzaak. Je vindt deze outdoor pop-op aan de Diestersteenweg te Sint-Truiden. Ook hier vind je de mooiste tuinmeubelmerken en een betaalbaar Belgisch design tuinmeubelen.

4. Sedert 2014 is Okay Zoersel omgedoopt tot Rodendijk 18, de metamorfose heeft van deze jong wonen winkel een heuse ‘Scandinavian specialist’ gemaakt. Inspirerende Scandinavische merken zoals Hay, Normann en Muuto staan in deze toonzaal te schitteren. Maar ook als je van trendy design houdt zal je hier altijd slagen. 

5. Ook in Deinze is de Verberckmoes groep terug te vinden, hier is in samenwerking met het gekende Verbeke eveneens een Tuinmeubelspeciaalzaak geopend, genaamd Verbeke Outdoor.

6. In al onze indoor meubelwinkels vind je de shop-in-shop merken Henders and Hazel en Xooon terug. Dit is te wijten aan een langdurige en zéér succesvolle samenwerking tussen de Verberckmoes groep en deze Nederlandse kwaliteits merken. Daarom mogen wij dan ook met trots zeggen dat wij de Belgische  flagship store van Henders and Hazel en Xooon in Wilrijk geopend hebben, onder de naam Meubelen Wilrijk