Verberckmoes groep

WAT IS DE VERBERCKMOES GROEP?

Meubelen Verberckmoes is opgericht in 1954, doorheen de jaren is er uitgebreid tot wat we nu kennen als de Verberckmoes groep met winkelfilialen verdeeld over heel Vlaanderen . De meubelexpertise die door de jaren is opgedaan vind je terug in onze vakkundig uitgezochte meubelcollecties. We streven ernaar om steeds aan de hoogste standaarden te voldoen.

WAAR VIND JE DE VERBERCKMOES GROEP

1. Het “moederbedrijf” Meubelen Verberckmoes, is te vinden in de -onlangs vernieuwde- piramides aan de E34 in Sint-Gillis-Waas. Inspiratie en woonbeleving staan in deze spectaculaire woonwinkel centraal. Met de uitgebreide collecties in alle verschillende woonstijlen komen al je woonwensen hier tot leven.

In al onze indoor meubelwinkels vind je de shop-in-shop merken Henders and Hazel en Xooon terug. Dit is te wijten aan een langdurige en zéér succesvolle samenwerking tussen de Verberckmoes groep en deze Nederlandse kwaliteitsmerken. Daarom mogen wij dan ook met trots zeggen dat wij de Belgische flagship store van Henders and Hazel en Xooon in Wilrijk geopend hebben, onder de naam Verberckmoes Concept Store.

2. In Temse vindt je onze Tuinmeubelspeciaalzaak (voorheen gekend als Okay meubelen). Hier staan de mooiste tuinmeubelen en toebehoren in een inspirerende omgeving.

3. In Riemst (Limburg) vind je meubelen Verberckmoes terug op de site van het voormalige Interieurs Eycken. Ook hier staat een zéér uitgebreide interieurcollectie waar iedereen zijn of haar gaarding in zal vinden. In dit filiaal is er ook een tuinmeubelspeciaalzaak Meubelen Verberckmoes Outdoor waar u met dezelfde liefde en zorg zal geholpen worden door onze mensen.

5. Ook in Deinze is de Verberckmoes groep terug te vinden, hier is in samenwerking met het gekende Verbeke eveneens een Tuinmeubelspeciaalzaak geopend, genaamd Verbeke Outdoor.