!!! Zondag 21 april uitzonderlijk GESLOTEN - Maandag 22 april OPEN vanaf 13u !!!
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

VZW Mamas for Africa

VZW Mamas for Africa zet zich in voor meisjes en vrouwen die het slachtoffer zijn van fysiek en seksueel geweld in het roerige Oost-Congo. De VZW draagt zorg voor een kwaliteitsvolle hulpverlening op verschillende fronten: medische en psychologische ondersteuning, sensibilisering en bemiddeling, zorg voor zelfredzaamheid en economische onafhankelijkheid. Mamas for Africa geeft de slachtoffers hiermee hun waardigheid terug.

Met het opgehaalde geld werd de aankoop en het onderhoud van een terreinmotor gesponsord, die onmisbaar is bij de hulpverlening.

Wil je meer weten over deze warme organisatie of wil je zelf doneren, ga dan naar mamasforafrica.be.

Moeders voor Moeders

Moeders voor moeders zet zich sinds 1992 in voor de armsten in Vlaanderen. Meer dan 160 vrijwilligers verdelen materiaal en voeding aan gezinnen met jonge kinderen. De vzw stelt bovendien verschillende diensten ter beschikking zoals de resto-bébé, waar de allerkleinsten twee maal per week een badje en een warme maaltijd kunnen krijgen.

Mede dankzij jullie bijdrages tijdens onze her-opingsweekends, hebben wij een bedrag van €3.780 kunnen schenken aan het goede doel: Moeders voor Moeders.

 

 

De Klaproos

De Klaproos is een kleinschalige voorziening voor mensen met een mentale of meervoudige beperking. Meubelen Verberckmoes schonk hen na een grootschalige renovatie het nodige meubilair. Daarnaast zamelden we dankzij jou maar liefst €2500 in tijdens onze her-openingsweekends voor deze organisatie!

Het Rode Kruis

Binnen de verschillende activiteiten van het Rode Kruis steunen wij dit jaar specifiek de vluchtelingenopvang. Het Rode Kruis Antwerpen zorgt voor noodopvang en opvangcentra voor asielzoekers, met aandacht voor de noden van de vluchtelingen in harmonie met de omgeving waar zij worden opgevangen. De medewerkers organiseren er niet louter opvang, maar ook taallessen, ontspannings- en sportactiviteiten, psychologische en medische ondersteuning.

Ook voor dit goede doel hebben we tijdens de her-openingsweekends bij Verberckmoes geld ingezameld, wij mochten het Rode Kruis Antwerpen een waardecheque overhandigen t.w.v. €2500 voor de opvang van vluchtelingen.