Bar Louis

Onze chef bij Bar Louis voorziet dagelijks heerlijke broodjes, tapas, soepen en desserts. Hier bovenop zijn er regelmatig nieuwe suggesties terug te vinden op het suggestiebord!

Geniet van een heerlijk drankje met een hapje voor- tijdens of na je bezoek aan onze winkel in Sint-Gillis-Waas en Riemst.

BAR LOUIS: VOOR EEN GOED GLAS WIJN MOET JE BIJ MEUBELEN VERBERCKMOES ZIJN!

Bij Bar Louis vind je een ruime selectie aan eersteklas wijnen uit Zuid-Afrika; kwalitatieve wijnen met een authentiek karakter én met een verhaal. Arnim Wines, gespecialiseerd in de import van Zuid-Afrikaanse wijnen, werkt niet samen met huizen of namen, maar met wijnmakers. Alle wijnen worden namelijk kleinschalig geproduceerd. Vaak zijn het jonge mannen die in hun vrije tijd willen experimenteren en iets speciaals willen maken. Daarom zal je een aantal bijzonder zuivere wijnen in ons aanbod tegenkomen die je nergens anders kan vinden.

De huiswijn die we bij Meubelen Verberckmoes presenteren, stamt uit een sociaal project, Indaba. De opbrengst gaat naar studiebeurzen voor jonge arbeiders in de wijnindustrie, die anders geen kans maken om te gaan studeren. Daarnaast zorgt Arnim Wines maandelijks voor een nieuwe selectie aan topwijnen, zodat de échte liefhebbers ook bijzondere en eigenzinnige dingen kunnen proeven.