TOTALE LEEGVERKOOP TUIN 2017: Einde seizoen

Ze is alweer bijna voorbij, die mooie zomer. We hebben er weer een tijd opzitten waar we konden relaxen in de tuin, barbecueën met vrienden en genieten van prachtige zonsondergangen. Dat betekent ook dat we de tuinmeubelen opbergen. Ook wij halen onze tuintent in Sint-Gillis-Waas leeg, dus kunt u genieten van mooie voordelen. 

Naast de inmiddels gekende tuintent in Sint-Gillis-Waas, openden wij in maart 2017 een tuinmeubelspeciaalzaak van 2000 m² in Temse. Ook daar kunt u genieten van tal van voordelen. 

Ontdek alvast enkele actiemodellen hieronder en bezoek één van onze winkels voor een compleet overzicht van toonzaalmodellen tot wel -50%

 

 

Koop je liever je tuinmeubelen online?

Surf dan snel naar www.jardinsdeville.be

Sinds het voorjaar van 2015 verkopen wij een deel van onze outdoor collectie online. Op onze outdoor-webshop Jardins de Ville vind je niet alleen tuinsets en loungesets terug, maar ook parasols, ligbedden, zitzakken, hangmatten, tuindecoratie, tuinverlichting, beschermhoezen en nog zoveel meer. 

Beslis je liever thuis welke tuinmeubelen je wil in je tuin? Of wil je al eens een kijkje nemen welke tuinmeubelen je in onze winkel kunt vinden? Surf dan snel naar www.jardinsdeville.be

Tuinmeubels: Outdoor

Grijp je elke gelegenheid om buiten te kunnen komen? Zit jij bij de eerste warme zonnestralen meteen op je terras in je favoriete tuinmeubel? Dan ben jij een echte buitenmens. De verfrissende buitenlucht, de fluitende vogels, de geur van pas ontluikte bloemen, bij Meubelen Verberckmoes zijn we helemaal mee in jouw outdoor style. Want buitenlucht is gezond, het geeft zuurstof aan je hersenen en energie aan je lijf. Een terras of tuin zonder buitenmeubelen is dan ook als een mojito zonder crushed ice: incompleet!

Tuinmeubelen van klein naar groot

Tuinmeubels bestaan in oneindig veel stijlen en kleuren. Met een compacte tuinset voor twee houd je ook in je stadstuintje genoeg plaats over. Een groot gezin op zoek naar terrasmeubelen? Dan vind je je heil vast in een grote tuintafel met bijpassende tuinstoelen. Als je vaak bezoekers hebt, is een uitschuifbare tafel een handige oplossing. Zo heeft iedereen plaats tijdens een ontspannend zomeravondje bij je thuis met vrienden of familie.

Zitzak of hangmat

Zijn klassieke outdoor meubelen niet echt je ding? Heb je het graag een beetje anders? Af en toe eens gek doen, dat moet kunnen. In een zitzak zit je altijd zoals je wil: mooi rechtop, half scheef of volledig onderuitgezakt. Wees gewoon jezelf en geniet van het moment. Je hoeft niet op reis te gaan voor het echte vakantiegevoel!

Een hangmat is het toppunt van relaxen en genieten. In de schaduw tussen twee bomen of met een speciale hangmat standaard lekker in de zon. Niets doet meer deugd dan na een vermoeiende dag even zalig te genieten in een tuinhangmat. Vouw je handen samen in je nek, strek je benen, sluit je ogen en ontspan op het zachte gewieg van je luxe hangmat.