Cart

Ons Huis Nieuw Huis

Kiezen de koppels voor hun eigen, verbouwde huis of een volledig nieuwe woning?

Ken en Kristien van het tv-programma ons huis nieuw huis

In het nieuwe VRT1-programma Ons huis/nieuw huis gaan interieurarchitect Ken en vastgoedmakelaar Kristien de strijd aan met elkaar. Ze bezoeken - verspreid over heel Vlaanderen - acht koppels die niet (meer) wonen in het huis van hun dromen. De ene ziet een verbouwing als de oplossing voor hun problemen, terwijl de andere droomt van een nieuw huis en een nieuwe start.

 

Een woning is iets wat alle Vlamingen bezighoudt, in elke fase van het leven: het is de plek waar je kan thuiskomen en ontspannen. Maar wat als die woning niet meer aanvoelt als een echte thuis?

 

 

Kristien van het tv-programma ons huis nieuw huis

Interieurarchitect Ken verbouwt samen met zijn aannemersploeg de huizen, zoveel mogelijk rekening houdend met de wensen van de eigenaars. Makelaar Kristien gaat op zoek naar nieuwe woningen volgens de opgegeven eisen van de koppels.

Verberckmoes kreeg de kans om als interieurspecialist mee te werken aan dit gloednieuwe programma. Onze interieurarchitecten en -stylisten gingen samen met Ken Creemers enthousiast aan de slag om binnen budget, smaak en stijl telkens een echte thuis te creëren.

Ken van het tv-programma ons huis nieuw huis
Ken en Kristien van het tv-programma ons huis nieuw huis

Blijven de koppels uiteindelijk wonen in hun gerenoveerde eigendom of verhuizen ze naar een nieuw gevonden pand? Dat is voor Ken en Kristien de inzet van Ons huis/nieuw huis. 

Ben je ook benieuwd wat we samen hebben gerealiseerd?

Ons huis/nieuw huis: vanaf 3 mei elke woensdag om 20.45 uur te zien op VRT1, en al vanaf 6.00 uur ’s ochtends via VRT MAX.

De verschillende cases

Ons huis nieuw huis - Diepenbeek
Ons huis nieuw huis - Kerkhove
Ons huis nieuw huis - Riemst
Ons huis nieuw huis - Affligem
Ons huis nieuw huis - Haren
Ons huis nieuw huis - Berchem
Ons huis nieuw huis - Heist
Ons huis nieuw huis - Pulderbos