Cart

Oak Nexus Eetkamertafel - eik

Ethnicraft vervaardigt prachtige meubels en decoratieve voorwerpen die een bron van inspiratie vormen voor onze levensverhalen.Al vijfentwintig jaar lang maken wij tijdloos meubilair uit massief hout. We zien graag hoe onze meubels evolueren, hoe ze de sporen dragen van het leven rondom en zo steeds meer deel uitmaken van uw leven. Hout is bijzonder sterk en wordt met de jaren enkel mooier, waardoor onze meubels een solide en betrouwbare fundering vormen voor elke thuis. Wij maken collecties voor iedere kamer van het huis: van de meubels die de functie van een ruimte bepalen, tot de voorwerpen en accessoires die er extra diepgang aan geven. Al onze ontwerpen zijn bewust tijdloos. Ze doorstaan trends en passen bij diverse stijlen, waardoor ze zich eenvoudig aanpassen aan nieuwe omgevingen en hun verhalen met zich meedragen door de generaties heen.

€ 2.969,00
SKU
1227942

Varianten

Levertijd: 8 weken

Oak Nexus Eetkamertafel - eik is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

De Nexus eetkamertafel is ontworpen door de Ethnicraft huisdesigner Alain van Havre, de vloeiende lijnen en kleurschakeringen brengen leven in een ruimte.

Zoals we van Ethnicraft gewoon zijn is deze tafel in 100% kwalitatieve eik uitgevoerd en tot in de details afgewerkt.

Verdere vragen bij deze eetkamertafel? Kom gerust langs in onze winkel, waar onze verkoopmedewerkers u met alle plezier verderhelpen.

Meer informatie
Artikelnummer1227942
WoonstijlModern
Lengte (cm)230.00
Breedte (cm)105.00
Hoogte (cm)76.00
MaterialenEik, Hout
SfeerBasic, Modern, Natural, Nordic