Cart
Retro Nu

Retro Nu

In samenwerking met vtwonen. Fotografie door Jonah Samyn.

Retro-Nu: Een duurzaam en tijdloos interieur in een modern jasje

Retro-Nu: Een duurzaam en tijdloos interieur in een modern jasje

Voor sommige meubels of accessoires moet je jaren sparen. Maar als je ze eenmaal hebt, blijven ze een leven lang deel uitmaken van je interieur. Een knap design kan namelijk een ware eyecatcher zijn en je woonstijl meteen een gesofistikeerde uitstraling bezorgen. Investeren in verfijnd, tijdloos design is dan ook dé sleutel tot succes voor liefhebbers van de Retro Nu-stijl.

 

Wanneer nostalgisch tijdloos wordt

Wanneer nostalgisch tijdloos wordt

Sommige designs zijn door hun eenvoud of inventiviteit meteen een schot in de roos. Het comfort of het verfijnde ontwerp zorgt ervoor dat de items decennia later nog steeds functioneren als inspiratiebron voor frisse, nieuwe meubelstukken. Voor een hedendaags retro-gevoel, hoef je dus niet meteen een echt vintage exemplaar op de kop tikken. Belangrijk is wel datje kiest voor kwaliteit die jaren meegaat, zodat tijdloos écht tijdloos wordt.

 

Sober canvas

Sober canvas

Geef deze design items de aandacht die ze verdienen door de rest van je interieur sober te houden. Kies voor donkere kleuren op de muren - denk donkerblauw en diepgroen - en warm het geheel op met houten en gouden accenten. Durf ook trenditems aan je interieur toe te voegen, maar houd deze eerder klein zodat je ze met gemak regelmatig kunt veranderen. Dat houdt je interieur boeiend!

 

Feeling retro?

Feeling retro?

Laat je dan inspireren in onze Retro-inspiratiebox!

Retro Nu

Loading