Cart
Back to Nature

Back to Nature

In samenwerking met vtwonen. Fotografie door Jonah Samyn.

Back To Nature - De natuur als basis van je interieur

Back to Nature: De natuur als basis van je interieur

In onze alledaagse rush, vergeten we nog te vaak om onze pauzeknop in te duwen, ons hoofd leeg te maken en terug te keren naar de essentie. Herbronnen doet nochtans zo’n deugd! Heel wat mensen komen pas echt tot rust in de natuur, dus waarom haal je die niet in huis? Klinkt diet als muziek in de oren voor jou? Ontdek dan hier alles over deze Back to Nature-woontrend.

 

Back to basics, back to nature

Back to basics, back to nature

Wie innerlijke rust opzoekt, kan dat pas echt in een serene omgeving. Hou de basis daarom neutraal. Kies voor subtiele grijze, beige of witte tinten en contrasteer met donkere, aardse tonen. Echt natuurlijk wordt het pas wanneer je kiest voor leem aan de wanden of het plafond. Hou dit natuurlijke kleurenpalet ook aan in de meubels en accessoires, dit zorgt voor een rustgevend resultaat.

 

Ongerepte onschuld

Ongerepte onschuld

Natuurlijke, pure materialen zorgen voor de nodige textuur in een eerder effen omgeving. Kies de materialen van je meubels en accessoires dus zorgvuldig uit. Denk aan verschillende types hout maar ook rotan, jute en grassoorten. Een roomdivider met webbing, een bijzettafel uit eik, of enkele rieten manden, ... Keuze genoeg!

 

Klaar om back to nature te gaan

Klaar om back to nature te gaan?

Ga zelf op ontdekkingstocht in onze Back to Nature-inspiratiebox!

Back to Nature

Loading

7 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren