Cart

Free ruimtedeler Montana - Toonzaalmodel

Dit artikel is een toonzaalmodel uit onze showroom te Sint-Gillis-Waas en wordt verkocht in de staat waarin het zich in de toonzaal bevindt. Onze toonzaalmodellen staan geprijsd aan afhaalprijs en zijn niet te koop via onze webshop.

Speciale prijs € 1.580,00 € 2.260,00
SKU
1440082

Levertijd: 2 weken

Free ruimtedeler Montana - Toonzaalmodel is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

TOONZAALMODEL SINT-GILLIS-WAAS

Dit artikel is een toonzaalmodel uit onze showroom te Sint-Gillis-Waas en wordt verkocht in de staat waarin het zich in de toonzaal bevindt.


Montana boekenrek Free

Deze opstelling van het Montana Free Shelving System is 3 elementen breed, op zijn hoogste punt 5 etages hoog en op zijn laagste punt 2 etages hoog. Een groot boekenrek met veel plaats èn met een elegante, minimalistische look. Deze kan ook tegen een muur geplaatst worden.


SPECIFICATIES MONTNANA BOEKENREK FREE

522100

Structuur en planken in zwart gelakt met 4 rugpanelen in stof Kvadrat Remix 2, mosterd 433, steen 163, roest 452, purper 373

L203,4 D38 H178,1


Onze toonzaalmodellen staan geprijsd aan afhaalprijs en zijn niet te koop via onze webshop. Heeft u een specifieke vraag over dit artikel laat het ons dan gerust weten. Dit kan via onze livechat, telefoon of mail. Uiteraard helpen we je ook graag verder in één van onze winkels.

Meer informatie
Artikelnummer1440082
WoonstijlDesign
ActiesToonzaalmodel design