Cart

Tone Boxspring 180x200cm + hoofdbord + 2x matras 90x200cm (1medium/1x firm) + topper 180x200cm

geen
Hoofdbord = breedte 180cm/Frame = cool grey 03 Bekleding Heaven 65 grey - bies 6100 warm grey
Speciale prijs € 3.495,00 € 4.805,00
SKU
1384117

Levertijd: 8 weken

Tone Boxspring 180x200cm + hoofdbord + 2x matras 90x200cm (1medium/1x firm) + topper 180x200cm is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Boxspring Tone

Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en de luxe topper zorgen voor perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen.Deze boxspring heeft een vaste setprijs van ⿬3.495 in een aantal promokleuren.Dat is inclusief hoofdbord, 5-zone matras en luxe topper.

Auping Tone is verkrijgbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

De Tone beklede matras kan in medium of firm hardheid worden gekozen.

Onze Auping slaapspecialisten antwoorden met plezier en expertise op al uw vragen, online of in onze uitgebreide showroom.

De opbouw van Auping Tone

Auping Tone is een goed gevulde boxspring, hij staat op een sterk stalen frame. Op het stalen frame ligt de box, die bevat een spiraalbodem én pocketveren. De spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open, waardoor de boxspring extra goed ventileert. Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras.De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ⿿s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.Het Auping Tone matras

Het boxspringmatras voor Auping Tone is een gestoffeerd matras, afgewerkt met een bies.Het is een luxe matras van wel 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen.Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. Dat werkt, van top tot teen, als volgt: De zone voor je hoofd is lekker stevig zodat je hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler zodat je schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn als je op je zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft wat tegendruk zodat je rug wel goed wordt ondersteund als je schouders lekker wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan je heupen. De laatste zone, die voor je benen, die is soepel, je benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan je heupen en je hoofd. Zo ligt je ruggenwervel mooi in een rechte lijn.

Meer informatie
Artikelnummer 1384117
Woonstijl Modern