Cart

Teak Bok outdoor dining table | 200x100

Bok Outdoor eettafel teak
door Alain van Havre

Net als de bijpassende stoel, is ook de Bok eettafel een iconisch ontwerp. De luchtige vorm maar tegelijk ijzersterke constructie, maakt het een tijdloos meubelstuk en een bijzonder design om eindeloos van te genieten, terwijl het aangepaste gegroefde tafelblad uit massief teakhout het buitenleven nog plezieriger maakt.

€ 1.939,00
SKU
1440049

Varianten

Levertijd: 8 weken

Teak Bok outdoor dining table | 200x100 is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Ethnicraft Bok tafel

De Ethnicraft Bok Outdoor Tafel is een ontwerp uit de hand van Alain van Havre. Deze outdoor versie van de sierlijke doch stoere Bok eettafel is dankzij het massieve teakhout zeer geschikt om in de tuin te gebruiken. Ook bij dit gegroefde model gaat, net zoals bij het indoor model, sculpturale elegantie hand in hand met eigentijds vakmanschap.


De vier poten van deze gegroefde eettafel lopen aan de bovenzijde schuin af waardoor het tafelblad bij de uiteinden mooi zichtbaar is.


Het teakhout van deze buitentafel is slechts gepolijst, van nature bevat teakhout al veel oliën die door deze te polijsten mooi naar het oppervlak komen. Hoewel deze hardhoutsoort in principe een zeer geschikt materiaal is voor buitenmeubelen, heeft Ethnicraft toch enkele tips om het hout zo lang mogelijk mooi te houden. Deze kunt u terugvinden in de onderhoudsinstructies in de bijlage.


De Bok outdoor eettafel is ook nog verkrijgbaar op 162x90, 200cmx100cm en 300cmx110cm.


Nog vragen ? Neem snel contact met ons op.

Meer informatie
Artikelnummer1440049
WoonstijlNatural
Lengte (cm)200,00
Breedte (cm)100,00
Hoogte (cm)76,00
MaterialenTeak