Cart

String - Opstelling volgens offerte

Met het hippe en doordachte String System brengt het Zweedse merk een prachtig modulair programma op de markt dat in iedere woonruimte toepasbaar is.

SKU
1433096

Levertijd: 4 weken

String - Opstelling volgens offerte is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

String Furniture Modulair kastensysteemAangezien we tegenwoordig kleiner gaan wonen, speelt String Furniture graag in op deze behoefte om een ruimte zo goed mogelijk in te vullen. Met het hippe en doordachte String System brengt het Zweedse merk een prachtig modulair programma op de markt dat in iedere woonruimte toepasbaar is. Laat jouw creativiteit de vrije loop en stel zelf jouw kleerkast, bureau, wandrek,... samen en geef jouw interieur een frisse, opgeruimde touch!


De String systemen zijn multi-inzetbaar en prachtig in zowel de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken.De legplanken hebben verschillende dieptes en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een bureau, kasten, tafel,... De formaten zijn sinds 1949 nog steeds dezelfde waardoor je je kast van String telkens weer kan heropbouwen of aanpassen. Door de grote keuze aan kleuren en materialen, kan je eindeloos blijven combineren!

Meer informatie
Artikelnummer1433096
WoonstijlAlgemeen
MaterialenLeder, Stof
SfeerModern
FunctiesRelaxfunctie
ArtikelenArtikelen volgens offerte