Cart

Shadow dressoir - eik

Ethnicraft vervaardigt prachtige meubels en decoratieve voorwerpen die een bron van inspiratie vormen voor onze levensverhalen.Al vijfentwintig jaar lang maken wij tijdloos meubilair uit massief hout. We zien graag hoe onze meubels evolueren, hoe ze de sporen dragen van het leven rondom en zo steeds meer deel uitmaken van uw leven. Hout is bijzonder sterk en wordt met de jaren enkel mooier, waardoor onze meubels een solide en betrouwbare fundering vormen voor elke thuis. Wij maken collecties voor iedere kamer van het huis: van de meubels die de functie van een ruimte bepalen, tot de voorwerpen en accessoires die er extra diepgang aan geven. Al onze ontwerpen zijn bewust tijdloos. Ze doorstaan trends en passen bij diverse stijlen, waardoor ze zich eenvoudig aanpassen aan nieuwe omgevingen en hun verhalen met zich meedragen door de generaties heen.

€ 2.949,00
SKU
1193484

Levertijd: 8 weken

Shadow dressoir - eik is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Door slanke, ronde metalen poten onder de dressoir te plaatsen en de kast hierdoor ademruimte te geven, bracht Ethnicraft de dressoir op nieuwe hoogtes. Letterlijk dan.

De Shadow dressoir in eik natuur van Ethnicraft is afgewerkt met een gepigmenteerde hardwax olie. Deze afwerking geeft het meubel de gewenste natuurlijke kleur en zorgt voor een natuurlijke bescherming die afstotend werkt tegen meeste stoffen en vloeistoffen.

(Dit is geen waterdichte garantie tegen vlekken)

Meer informatie
Artikelnummer1193484
WoonstijlNatural
Breedte (cm)224,00
Hoogte (cm)80,00
MaterialenEik, Hout, Metaal
VormRechthoekig
SfeerNatural