Cart

Sculptural stoel | Eik massief

Sculptural stoel | Eik massief
€ 459,00
SKU
1420428

Levertijd: 4 weken

Sculptural stoel | Eik massief is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Sculpturale stoel

Ooit het gevoel gehad dat je interieur er artistieker uit kon zien? Dit meubelstuk is even functioneel als creatief: de sculpturale stoel. Haal een architectonisch kunstwerk naar je eettafel, entree, slaapkamer of woonkamer met deze unieke stoel. De stoel wordt plat verpakt geleverd.

Je merkt direct dat het zitcomfort opmerkelijk is en dat de zitting en rugleuning licht uitgehold zijn en daarom blijft de Sculptural Chair comfortabel. De stoel wordt zonder gereedschap in elkaar gezet, wordt plat verpakt en gemaakt van het beste massief eikenhout. Gebruik de Sculptural Chair als elke andere designstoel of als functionele sculptuur in je entree of slaapkamer.

Het werk van Kristina Dam Design Studio is nooit minder dan verbluffend. De schoonheid van elk stuk is de naadloze overgang van een centraal punt naar een subtiel accent, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Het ontwerpethos en de filosofie van Kristina Dam Studio kunnen worden omschreven als Scandinavisch minimalisme, met een focus op eenvoudige grafische lijnen, aandacht voor details en zorgvuldig geselecteerde materialen. Alle meubels worden geproduceerd binnen de EU en ontworpen in Kopenhagen, Denemarken door Kristina Dam.

Meer informatie
Artikelnummer1420428
WoonstijlAlgemeen
Lengte (cm)42,00
Breedte (cm)42,00
Hoogte (cm)80,00
MaterialenEik
InspiratieboxenIndoor trend Modern Folklore