Cart

Mahogany Roller Max Bijzettafel vierkant 50x50cm

Ethnicraft vervaardigt prachtige meubels en decoratieve voorwerpen die een bron van inspiratie vormen voor onze levensverhalen. Al vijfentwintig jaar lang maken zij tijdloos meubilair uit massief hout. Ethnicraft ziet graag hoe meubels evolueren, hoe ze de sporen dragen van het leven rondom en zo steeds meer deel uitmaken van uw leven. Hout is bijzonder sterk en wordt met de jaren enkel mooier, waardoor hun meubels een solide en betrouwbare fundering vormen voor elke thuis.

€ 449,00
SKU
1456664

Levertijd: 8 weken

Mahogany Roller Max Bijzettafel vierkant 50x50cm is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Ethnicraft Mahogany Roller Max vierkant bijzettafel 50x50cm

De vierkante Roller Max bijzettafel, ontworpen door Jacques Deneef, is een slim multifunctioneel item dat een bijzettafel combineert met opbergruimte. Het tafelblad, ingekapseld in het geritmeerde houten effect, kan gemakkelijk verwijderd worden om de kranten, het speelgoed, de kussens en de plaids van het dagelijkse leven te verbergen. De perfecte oplossing voor kleiner wonen.


SPECIFICATIES ETHNICRAFT MAHOGANY ROLLER MAX VIERKANT BIJZETTAFEL

Hoogte: 40cm

Breedte: 50cm

Diepte: 50cm

Gewicht: 60kg

Materiaal: Gemaakt van donkerbruin gekleurd massief mahoniehout behandeld met een vernislaag.Onderhoudsinstructies: We raden aan om onderzetters te gebruiken. Bij morsen direct verwijderen met een vochtige doek.


Omdat onze producten met de hand zijn gemaakt, kunnen artikelen onderling verschillen. Wij zien dit als een teken van uniciteit. Uitsluitend voor gebruik binnen.


Nog andere opmerkingen of specifieke vragen? Laat het ons gerust weten via onze livechat of neem contact met ons op via telefoon en of mail.


Toch liever Off-line kopen ? Kom snel naar één van onze vaste winkelpunten. We staan klaar om je verder te helpen.

Meer informatie
Artikelnummer1456664
WoonstijlModern
Breedte (cm)50,00
Hoogte (cm)40,00
MaterialenHout