Cart

Fly boxspring

Veldeman groep is een Belgische 100% familiale onderneming opgericht in 1954 en ondertussen actief in heel Europa. De kernactiviteit ligt in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige slaapsystemen.

Vanaf € 2.198,00
SKU
1396135

Levertijd: 5 weken

Fly boxspring is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Velda bed FLY

Bed FLY met hoofdbord "Fit" en poten "Oslo" 180x200cm nu voor EUR2198.

Exclusief matras.


Dit innovatief Belgisch design toont aan dat een boxspring tegelijkertijd heel degelijk en toch elegant kan zijn. Sterk en stevig in het liggedeelte en door zijn zwevende constructie heel onderhoudsvriendelijk. En rondom een uiterst verfijnde en elegante uitstraling met hoge aaibaarheidsfactor.


TECHNISCHE SPECIFICATIES FLY BED VELDA

bekleding: Ruime keuze in stoffering.


Fly is een technisch superieure boxspring: dankzij een ergonomische comfortlaag in minipocketveren met 7 zones biedt hij optimale ondersteuning.

500 veren/m2; in een bed van 180 x 200 cm betekent dit meer dan 1.500 pocketveren.


Aan de bovenzijde is de Fly afgewerkt met optimaal ademend 3D textiel; uw garantie voor een uitstekende ventilatie en hygiëne van de bedbodem.

Dit 3D textiel is voorzien van een gelatexeerde anti slip finishing waardoor een stabiele plaatsing van de matras op de bodem gegarandeerd is.


Design op maat

Gelijklopend met je matras of ⿿oversized⿝ (zijkanten en voeteinde telkens 10 cm overstekend), de Fly biedt je altijd een elegante oplossing.

Maak je keuze uit de speciaal ontwikkelde Fly potensets, nachttafels en hoofdborden om je bed te personaliseren. De zwevende nachttafels Fly in eik of wengé; het zwevend hoofdbord Fly tegen de muur bevestigd (met optionele LED verlichting); of het hoofdbord Fit aan je bed bevestigd.


Levertermijn: op aanvraag


Nog andere opmerkingen of specifieke vragen? laat het ons gerust weten via onze livechat of neem contact met ons op via telefoon en of mail.Toch liever Off-line kopen ? Kom snel naar één van onze vaste winkelpunten. We staan klaar om je verder te helpen.

Meer informatie
Artikelnummer1396135
WoonstijlModern
ArtikelenArtikelen volgens offerte

Technische informatie