Cart

Criade boxspring volgens offerte

Criade boxspring volgens offerte
€ 4.082,00
SKU
1062401

Levertijd: 8 weken

Criade boxspring volgens offerte is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Verfijnde boxspring met staalkracht als basis

De Criade is een verfijnde boxspring met ranke lijnen. Het stalen frame geeft de Criade haar unieke signatuur waarbij de horizontale lijn het design draagt. Creëer sfeer in je slaapkamer door je eigen stof en framekleur te kiezen.

Het ontwerp van de Criade

De Criade is met haar ranke lijnen en verfijnde details een slanke boxspring met een kenmerkend design. Het stalen frame draagt het design en de horizontale lijn verbindt de twee boxsprings. De verfijnde poten geven het design van de Criade een luchtige uitstraling terwijl het stalen frame voor een stevige basis zorgt. Hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame waardoor de vloer vrij blijft. Het gebruik van de verschillende materialen maakt het voor Auping kenmerkende design. Kies jouw kleur poedercoat voor het stalen frame, jouw stoffering, jouw favoriete hoofdbord en voetbord en maak je Criade boxspring elektrisch verstelbaar als je dat wilt.

Kleuren voor de Criade boxspring

In onze eigen fabriek in Deventer poedercoaten wij het frame in de door jou gekozen kleur. Poedercoaten is een verfproces dat het staal slijtvast en kleurrijk maakt.

Voor het frame kun je kiezen uit tien verschillende kleuren:Deep black, Pure white, Cool grey, Warm grey, Clay, Forest green, Blush, Night blue, Rusty red, Coral red.

De drie meest gekozen gekleuren voor het Criade frame zijn: Deep black, Warm grey en Pure white.

Criade hoofdborden en voetborden

Voor de Criade zijn er vier hoofdborden en drie voetborden. Alle Auping hoofdborden en voetborden worden met de hand gestoffeerd in ons naaiatelier in Deventer. De hoofd- en voetborden zijn rondom gestoffeerd zodat je de Criade als eyecatcher midden in je slaapkamer kunt zetten. Het stofferen doen we met de hand zodat de stof perfect aansluit.

De 4 hoofdborden:

Plain: een rechthoekig hoofdbord met een strak, helder design (er is ook een Plain voetbord).

Bend: een tweedelig gebogen hoofdbord met afgeronde details (er is ook een Bend voetbord).

Square: een hoog hoofdbord, doorgestikt en klassiek afgewerkt met ronde knopen (er is ook een Square voetbord).

Cushion: een zacht en wat losser gestoffeerd hoofdbord afgewerkt met langwerpige, metalen staafjes die altijd dezelfde kleur hebben als het frame van de box.

De vanafprijs is gebaseerd op samenstelling 160x200 in stofcategorie A: boxspring + hoofdbord Plain + Inizio matrassen

Meer informatie
Artikelnummer1062401
WoonstijlModern
MaterialenStof
ArtikelenArtikelen volgens offerte