Cart

Cresto matras

Cresto matras
Vanaf € 1.073,50
SKU
1096232

Levertijd: 8 weken

Cresto matras is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

Matras Cresto

De Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor je schouders.

De comfortlaag van Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

Soepele ondersteuning

De Cresto heeft 5 zones met soepele ondersteuning voor de schouders, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Ongemerkt draai je zo⿿n 30 keer per nacht; de DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. De drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van de verschillende zones. Dit verhoogt het ligcomfort en zorgt voor goede ventilatie van de matras.De materialen in een Auping matras zijn van dusdanige kwaliteit dat draaien of keren niet nodig is. Sterker nog, zou je een Auping matras draaien dan bevinden de ondersteunende zones zich niet meer op de juiste plaats. Je schouders en hoofd hebben een heel andere ondersteuning nodig dan jouw benen.

Veerkrachtige comfortlaag

Een comfortlaag is een laag in de matras die zorgt voor comfort. De Cresto matras is verrijkt met de Latex Pura comfortlaag. Dit materiaal heeft een hoog percentage natuurlatex dat uitstekend ventileert en zorgt voor een goede temperatuur in bed. Daarnaast is natuurlijk latex puntelastisch; met andere woorden, hierdoor word je nauwkeurig ondersteund en lig je zacht.

Matrasafmetingen

Het is verstandig om een matras te kiezen die 20-30 cm langer is dan je eigen lengte. Hiermee zorg je ervoor dat de zones op je juiste plek aanwezig zijn.

Al onze matrassen zijn beschikbaar in de lengtes: 190, 200, 210 en 220 cm. Verschillen jij en je bedpartner van lengte? Kies dan voor een matraslengte die cira 20-30 cm langer is dan de langste van jullie twee.

De meest gekozen breedtes voor onze matrassen: Eenpersoons: 80 & 90 cm Tweepersoons: 160 & 180 cm Twijfelaar: 120 & 140 cm

Een wasbare bovenkant

De bovenste laag (de tijk) van de Cresto matras is altijd afritsbaar en wasbaar. De bovenste laag (de tijk) van de Cresto is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten. De Breeze tijk (meest gekozen) bevat Climawatt materiaal voor nog betere ventilatie en een extra zacht gevoel. Deze tijk bevat geen wol en is wasbaar in de wasmachine op 60 graden. Ideaal voor als je een wol- of huisstofmijtallergie hebt. De Nature tijk is gemaakt van wol en voelt hierdoor heerlijk zacht. Deze tijk is chemisch reinigbaar.

Geschikte hardheid voor jouw lichaam en gewicht

Een Auping matras is verkrijgbaar in vier verschillende hardheden. Afhankelijk van jouw gewicht en lengte gecombineerd met jouw voorkeur kun je een optimale hardheid kiezen.

De vier verschillende hardheden voor een Auping matras zijn: Soft / Medium / Firm / Extra firm

Meer informatie
Artikelnummer1096232
WoonstijlAlgemeen
Hoogte (cm)20,00
ArtikelenArtikelen volgens offerte