Cart
Over Verberckmoes

Over Verberckmoes

Verberckmoes is al bijna 70 jaar expert in meubelen en lifestyle. Die 7 decennia brengen ons niet alleen veel vakbekwaamheid en knowhow, maar maakten ons ook tot specialist op vlak van woonbeleving en inspiratie. Je zoekt tenslotte niet gewoon wat meubelen bij elkaar, je richt je thuis en je leven in. Met inspiratieboxen, persoonlijk advies en een eigen team van interieurarchitecten weet Verberckmoes ook vandaag en in de toekomst perfect de klant te bedienen.

In 1954 stak Verberckmoes voor het eerst de kop boven water. Opgericht door Louis Verberckmoes en zijn vrouw, groeide de aanvankelijk kleine meubelwinkel in Sint-Gillis-Waas onder impuls van hun 3 zonen – Guido, Erik en Marc – in 1983 uit tot de grote zaak langs de E34 die het nu is. De ligging langs de expresweg tussen Antwerpen en Knokke gaf de bekendheid van Verberckmoes een boost en de winkel was niet langer enkel een gekende in de streek, maar in het ganse land.

 

In 2016 werd na een uitgebreide renovatie het nieuwe Verberckmoes – waar ontdekking en persoonlijk advies centraal staan – feestelijk ingeluid. De hedendaagse toonzalen werden ingericht met belevingsruimtes en conceptuele sfeerzones om de inspiratie en interieurgoesting van de klant te blijven voeden. Onze verzamelde kennis en de expertise van interieurarchitecten zorgen dat we met (gratis) advies op maat – in de winkel of thuis – het verschil zullen blijven maken.

Het succes van Verberckmoes mondde in de loop der jaren uit in de Verberckmoes Groep. Verspreid over Vlaanderen vind je op die manier altijd wel een Verberckmoeswinkel in jouw buurt. Voor het volledige pakket, inclusief inspiratieboxen, kom je naar het moederbedrijf in Sint-Gillis-Waas of onze vestiging in Riemst. Een uitgebreide selectie outdoorartikelen kan je dan weer vinden in ons filiaal in Temse.