Cart

Rock tafel rond | 140cm

Vanaf de oprichting in 1992 heeft MDF Italia een dynamische bedrijfsvisie voorgesteld die design in het middelpunt plaatst en de ontwerpers die het ontwerpen en de arbeiders die het creëren, stimuleert.

€ 4.322,00
SKU
1365125

Levertijd: 12 weken

Rock tafel rond | 140cm is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Dit product is te bekijken in de volgende winkels:

MDF Rock tafel rond

Ontworpen door Jean Marie Massaud


In 2021 werd de Rock Table uitgebreid met nieuwe buitenafwerkingen: een blad van wit steenslagcement, gecombineerd met de basis van natuurlijk cement. Blad van groen steenslagcement gecombineerd met een voet van groen cement. Bovenblad van terracotta steenslagcement gecombineerd met een onderstel van terracotta kleurcement.


De iconische tafel, met zijn vloeiende en elegante silhouet, onthult volledig de aard van wat hij vertegenwoordigt: "een ronde tafel" die lijkt te zweven boven een solide, anorganische basis. Een mix van natuurlijke en industriële materialen die worden gemengd om een nieuw product te creëren met een strak design, volgens dezelfde filosofie van de Flow-collectie. Een verfijnd solide object, licht en stabiel, zowel radicaal als sensueel. De unieke stijl van Rock Table, gebaseerd op vereenvoudigde vormen, wordt gecombineerd met innovatieve productiesystemen en dit maakt MDF Italia tafels niet alleen geschikt voor moderne woonkamers, maar ook voor lounge-ontwerpen en werkomgevingen, zoals kantoren en vergaderruimtes.


SPECIFICATIES ROCK TAFEL MDF

Afmetingen: zie details

Uitvoering: Onderstel S036 cement natural X080 - Bovenblad P088 cement white

Levertermijn: op aanvraag


Nog andere opmerkingen of specifieke vragen? laat het ons gerust weten via onze livechat of neem contact met ons op via telefoon en of mail.Toch liever Off-line kopen ? Kom snel naar één van onze vaste winkelpunten. We staan klaar om je verder te helpen.

Meer informatie
Artikelnummer1365125
WoonstijlDesign
Lengte (cm)140.00
Breedte (cm)140.00
Hoogte (cm)73.00
VormRond
SfeerDesign
InspiratieboxenOutdoor Trend Pure Design