Cart

Original bed volgens offerte

geen
Original bed volgens offerte
Vanaf € 1.240,00
SKU
1062402

Levertijd: 8 weken

Original bed volgens offerte is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Original

De Original is een minimalistisch vormgegeven bed met sterke lijnen en een elegante uitstraling. Het bed is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra, en is te verkrijgen in tien kleuren.

3 bijpassende hoofdborden

verkrijgbaar in 10 kleuren

verkrijgbaar als eenpersoonsbed, als twijfelaar en als tweepersoonsbed

onderscheiden met 'Goed Industrieel Ontwerp'

Gekleurd frame

Het frame is er in 10 verschillende kleuren, grote kans dus dat jouw lievelingskleur ertussen zit. Het frame wordt altijd gecombineerd met de zwarte Auping spiraalbodems. Door te kiezen voor onderzetpootjes in een andere kleur voeg je nog meer contrast toe aan het bed. Of je kiest voor dezelfde kleur, dat kan natuurlijk ook. We hebben drie hoofdborden en een tafeltje ontworpen, die perfect passen bij het ontwerp van de Original. Er is keuze uit twee gestoffeerde hoofdborden en een houten hoofdbord. Het tafeltje heeft een ronde vorm en is te krijgen in 16 kleuren.

Nederlands ontwerp

De Original is in 2007 ontworpen en maakt deel uit van een familie van iconische bedden. Het ontwerp is geïnspireerd op de Cleopatra, een van de eerste designklassiekers van Auping. Ontworpen door Dick Cordemeijer.

In 2014 werd de Auping Original onderscheiden met de Award Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze Award gaat naast design vooral over functie, originaliteit en innovatie. Hiernaast moet het ontwerp ook gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Kies voor een bijpassend hoofdbord

Voor de Original kun je kiezen uit drie bijpassende hoofdborden: twee gestoffeerde hoofdborden en één gelakt houten hoofdbord.

Straight: een strak houten hoofdbord. Een minimalistisch houten hoofdbord met afgeronde hoeken. Het hoofdbord wordt gelakt in onze fabriek in Deventer in een van de tien Auping lakkleuren. Kies voor een matchende of contrasterende kleur bij jouw frame.

Outline: een dun en minimalistisch hoofdbord. De Outline is strak vormgegeven en past bij het minimalistische ontwerp van het bed. De houten basis wordt gestoffeerd in de stof van jouw keuze en heeft een ademende voering wat het hoofdbord lekker zacht maakt. De stoffering wordt afgewerkt met een subtiele koordbies.

Stitch: een stoer en modern hoofdbord. Stitch is een stoer, rechthoekig hoofdbord met een dikke koordbies. De doorgestikte naden zorgen voor een modern strepenpatroon. Ook dit hoofdbord is verkrijgbaar in twee hoogtes en heeft een ademende voering, waardoor je er extra lekker tegenaan ligt. De Stitch kan gestoffeerd worden in stof van jouw keuze.

Alles binnen handbereik

Heb jij ook graag een glaasje water, een roman of een notitieboekje naast je bed liggen? Dan kan dat perfect op het bijpassende tafeltje dat we voor de Original hebben ontworpen. Dit ronde houten tafeltje lijkt te zweven aan het strakke stalen frame. Ondanks zijn formaat is de keuze in afwerking groot. Dankzij 17 kleuren kies je zelf voor een contrast, óf juist niet natuurlijk.

De vanaf prijs is gebaseerd op bedafmeting 80x200cm met vlakke spiraalbodem en hoofdbord Straight hoogte 85cm.

Meer informatie
Artikelnummer 1062402
Woonstijl Modern
Acties Solden