Cart

J.Marshall boxspring volgens offerte

geen
J.Marshall boxspring volgens offerte
Vanaf € 2.699,00
SKU
1368620

Levertijd: 10 weken

J.Marshall boxspring volgens offerte is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

In 1899 vond James Marshall, een jonge Britse ingenieur, de pocketvering matras uit. Zijn Vispring-bedden, met hun ongeëvenaarde comfort, vonden hun weg naar 's werelds meest weelderige slaapkamers, de beroemde oceaanstomers, mooie hotels en koninklijke paleizen. Goed slapen in stijl was aangekomen. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar een geweldige avondslaap is net zo belangrijk als altijd.

J. Marshall matrassen voorzien Visprings traditionele pocketvering comfort en ondersteuning in vier eenvoudige modellen voor het moderne leven.

Slaap goed.

Ter nagedachtenis van de 120ste verjaardag van de uitvinding van de pocketveren matras door de Britse ingenieur James Marshall in Canada, lanceerde de FLEX GROUP een nieuw merk onder de naam J.MARSHALL BY VISPRING. Het merk omvat een overzichtelijke collectie van 4 matrassen, allen voorzien van (h)eerlijke natuurlijke vullingen voor het comfort en pocketveren voor de ondersteuning. Steeds met een garantie van 10 jaar voor de consument en recycleerbaar in de toekomst. De 4 matrassen variëren van 1000 veren en een vulling van wol en katoen in de instapversie tot en met 1600 veren + 1500 microveren en een vulling van pashmina, zachte bamboe, alpaca, kasjmier en zijde bij de topversie. Allen met de hand getuft en voorzien van een uniek gekleurde, natuurlijke viscose damast van Belgische makelij voor een extra niveau van zachtheid. Daarnaast is er slechts één bed verkrijgbaar (met of zonder hoofdbord, met of zonder vering) wat in één van de 16 verschillende stofvarianten en 3 kleurvarianten van poten kan worden uitgevoerd. Dit eenvoudig verhaal van 4 types matrassen in de nodige afmetingen (breedte 90,140,160,180, 200 x lengte 200 of 210), 1 bed,1 hoofdbord en 1 poot in 3 verschillende kleuren.

Meer informatie
Artikelnummer 1368620
Woonstijl Klassiek
Acties Solden
Artikelen Artikelen volgens offerte

Technische informatie