Cart

Citada slaapkamer volgens offerte

geen
Citada slaapkamer volgens offerte
Vanaf € 4.388,00
SKU
1178667

Levertijd: 12 weken

Citada slaapkamer volgens offerte is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

hulsta CITADA

Met CITADA wordt de slaapkamer niet alleen een feelgood-plek voor elke nacht, maar ook voor overdag. Want ook voor lezen, tv kijken of mediteren nodigt de harmonisch vormgegeven slaapkamer uit. CITADA biedt een perfect op elkaar afgestemd totaalpakket voor de slaapkamer. Alle elementen worden gekenmerkt door een harmonieus uniform uiterlijk. De combinatie van fijne lak, natuurlijke houtaccenten, strakke lijnen en verfijnde ambachtelijke details zorgt voor de buitengewone uitstraling. Hier komt de authentieke charme van eiken natuurstam of kernnoten natuurstam naast de perfecte lakoppervlakken bijzonder goed tot zijn recht. Typisch voor CITADA is, naast de hoogwaardige afwerking, de overvloed aan handige functies en moderne accessoires zoals bijvoorbeeld de draadloze oplader. Het resultaat is een design kleerkast, design bed, nachtkastje, commode en wandplank die een harmonieus ensemble vormen, die uw ruimte optimaal benutten.

CITADA is een modulair programma met enorm veel mogelijkheden.Vraag gerust extra informatie aan ons team interieurarchitecten, zij geven je volledig vrijblijvend advies en een eventuele offerte.

De vanafprijs is gebaseerd op voordeelcombinatie A8416: kleerkast 5 deuren + bed + 2 hangnachtkastjes, alles in de standaard uitvoering.

Opties zoals bvb een passepartout, verlichting, ... zijn mogelijk tegen meerprijs.

Meer informatie
Artikelnummer 1178667
Woonstijl Design
Sfeer Modern