Toscane, dolce far niente! Het zalige weer en de Italiaanse sfeer maken van deze regio de perfecte vakantiebestemming. Haal de Toscaanse way of living, waar ontspanning centraal staat, naar jouw thuis! Ga voor een relaxstoel van Lafuma of knusse kussens van Cosi : lean back en waan je in zorgeloze sferen!

 

Terracotta en olijfgroen

Terracotta en olijfgroen

In een Toscaans geïnspireerd exterieur horen ronde vormen en aardse tinten met toetsen van terracotta en olijfgroen. Brafab, Jati&Kebon en 4 Seasons geven hier het goede voorbeeld; zachte en lichte kussens creëren, een romantische sfeer! Zin om iets extra toe te voegen? Ga dan voor een barbecue van Boretti. Zo heb je de Italiaanse smaak direct te pakken!

 

Hang out

Hang out

Een ligbed is de ideale hang out spot voor deze zomer. Plaats hem waar je maar wil, op die manier heb je altijd de zon op je snoet! Een leuk tafeltje of poefje erbij zorgt ervoor dat jouw favoriete drankje of snack binnen handbereik ligt. Heerlijke middagdutjes krijg je er gratis bij.

 

50 Shades of summer

50 Shades of summer

Niet alleen in Italië maar ook in ons eigen landje worden de zomers warmer en warmer. Even relaxen onder de parasol is daarom de perfecte verkoeling. Een parasol biedt heel veel mogelijkheden. Speel met verschillende kleuren en afmetingen, zo geef je je tuin een unieke afwerking. Onze toppers bestaan uit Belgische leveranciers zoals Jardinico, Umbrosa en het Zwitserse Glatz. Ze bieden een divers aanbod aan dat personaliseerbaar is.