Of je woonstijl nu modern of industrieel is, landelijk of met retro-invloeden: ieder stijlvol interieur vraagt om de nodige aandacht. En dat hoeft geen grote hap uit je budget te nemen. Merken Henders & Hazel en XOOON prikkelen de zintuigen met knap betaalbaar design, frisse collecties en inspirerende woonideeën. Verberckmoes brengt het beste van die twee werelden samen in de concept stores van Verberckmoes Selection. 

Een eyecatcher van formaat

Ieder interieur heeft een paradepaardje nodig. Dat kan een catchy item zijn waar je trots op bent of net een pièce unique dat alle aandacht trekt. En als het aan ons ligt, kost je dat geen stukken van mensen. Want zeg nu zelf, een knap design dat ook nog eens je portemonnee spaart, daar geniet je des te meer van. Verberckmoes tipt daarom de beste interieurmerken!

 

Henders & Hazel: Voor iedere stijl

Henders & Hazel is van alle markten thuis, of beter: van alle woonstijlen. Industrieel, modern, landelijk, retro, Scandinavisch, eclectisch... Henders & Hazel weet wat in een droominterieur past. Wat het merk zo bijzonder maakt, is dat je heel wat meubelcollecties kan personaliseren dankzij een uitgebreide keuze aan kleuren, stoffen en materialen. Zo creëer je altijd een uniek meubelstuk dat perfect aansluit bij jouw woonwensen. Neem een kijkje in de collectie

De SOLDEN ACTIES ontdek je hier.

 

XOOON: Voor elk budget

Ook XOOON weet wat goed is: heerlijk thuiskomen en languit genieten in je eigen gecreëerde nest. Hoe uitgesproken jouw persoonlijkheid ook is, met de eigenzinnige meubelcollecties van XOOON vind je het interieur dat bij jou past. Ook je creativiteit wordt aangesproken doordat je de meubels zelf kan samenstellen. XOOON zet in op het meer-is-mindereffect met strak design en minimalisme en begrijpt dat mooi wonen niet duur hoeft te zijn. Het merk mikt voluit op designmeubelen voor elk budget en schiet telkens weer raak. 

 

De SOLDEN ACTIES ontdek je hier.

 

Persoonlijk interieuradvies bij Verberckmoes

Zie je door het bos de bomen niet meer? De interieuradviseurs van Verberckmoes zetten je graag op weg met raad en daad. Ze luisteren naar wat je wilt, wenst, zoekt of droomt. Wil je graag onze winkel ontdekken of liever in alle rust geholpen worden? Maak dan hier een afspraak voor interieuradvies in onze winkel of bij je thuis. 

 

Verberckmoes Selection: What’s in a name?

Verberckmoes Selection zijn 3 concept stores (Asse en Wilrijk en Dok Interiors te Gent) die een uitgebreide collectie van de interieurmerken Henders & Hazel en XOOON onder één dak samen brengen. Daarnaast vind je ook een uitgebreid aanbod  van beide merken in de vestigingen van Sint-Gillis-Waas en Riemst