Bij Meubelen Verberckmoes geloven we in het creëren van unieke, persoonlijke ruimtes voor iedereen. Onze passie is om van elke woning, groot of klein, een plek te maken waarin mensen zich écht thuis voelen. Het appartement van Tineke gaf ons niet alleen de kans om onze visie te delen, maar ook om samen met haar een ruimte te creëren waarin ze zich echt thuis zou voelen.

 

 

 

Van start met jouw interieurwensen

Tineke's appartement was misschien wel bemeubeld, maar het miste die unieke persoonlijke touch die een huis echt tot een thuis maakt. Ze verlangde naar een omgeving die haar persoonlijkheid weerspiegelde en waar ze zich écht op haar gemak zou voelen. Echter, met de overvloed aan interieurkeuzes in deze moderne tijd, voelde ze zich, zoals veel van onze klanten, overweldigd door de vele opties en mogelijkheden.

         

                       

 

Afspraak in de winkel

Bij haar bezoek aan onze winkel werd Tineke begeleid door Sjouke, een van onze deskundige interieurarchitecten. Samen verkenden ze elke hoek van de winkel en de unieke collecties die we aanbieden. Sjouke nam de tijd om te luisteren naar Tineke's persoonlijke stijl en haar specifieke wensen, en gaf advies over hoe deze het beste tot uitdrukking konden komen. Samen maakten ze een selectie van meubels die naadloos aansloten bij Tineke's smaak en die zowel esthetisch als functioneel perfect waren voor haar appartement.

                       

 

We komen langs bij jou thuis

Na een productieve afspraak in de winkel, vervolgden we onze samenwerking bij Tineke thuis. Sjouke, onze interieurarchitecte, nam de tijd om de ruimte persoonlijk te verkennen, zodat ze echt een gevoel kreeg voor de mogelijkheden. Ze nam stalen en belangrijke meetinstrumenten mee om een accurate opmeting van de ruimte te doen. Dit directe huisbezoek stelde haar in staat om zowel de fysieke dimensies als de sfeer en het natuurlijke licht van Tineke's appartement volledig te begrijpen, wat cruciaal is voor het maken van de juiste ontwerpkeuzes.

                       

 

Overlopen van ons voorstel

Na het combineren van Tineke's ideeën, was het tijd om de plannen concreet vorm te geven en Tineke’s visie tot leven te brengen. Sjouke transformeerde het initiële ontwerp naar een gedetailleerd 3D-model, compleet met de geselecteerde texturen en stoffen. Dit gaf Tineke een helder en realistisch beeld van hoe haar vernieuwde ruimte eruit zou zien. Deze finale bespreking zorgde ervoor dat alles nauw aansloot bij Tineke's verwachtingen.

                       

 

Leveren en plaatsing door onze eigen professionals

Elk stuk dat Tineke koos, werd met de grootste zorg behandeld. Ons logistiek team zorgde voor een probleemloze levering en vakkundige plaatsing in Tineke's appartement, waardoor ze volledig werd ontzorgd wat betreft het transport en plaatsingsproces.

                       

 

Genieten van het resultaat

De resultaten spraken voor zich. Wat ooit een enigzins onpersoonlijke ruimte was waar Tineke zich niet thuis voelde, straalt nu warmte, stijl en persoonlijkheid uit. Met de hulp van Meubelen Verberckmoes en de begeleiding van Sjouke heeft Tineke een interieur gecreëerd waarin ze zich écht thuis voelt.

         

                       


 

Onze interieuradvies service

Onze interieuradvies service is meer dan alleen het verkopen van meubels;  het gaat om het luisteren naar en het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten en hen helpen hun droomruimte te realiseren. Benieuwd hoe we uw ruimte kunnen transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op!