Haast je naar onze OUTLET AFDELING te Riemst om megadeals te scoren en jezelf te trakteren op binnen- en buitenmeubels aan sterk verlaagde prijzen!

 

OUTLET INTERIEUR (binnenmeubelen) - 2000m2 in de showroom te Riemst

Omdat we plaats maken voor de nieuwe collectie kan je genieten van hoge kortingen op toonzaalmodellen, ook van bekende meubelmerken. Ruim aanbod tafels, stoelen, kasten, salons & relaxen in verschillende maten en uitvoeringen. Een ruim assortiment eindereeksen, overstock & toonzaalmodellen staan in onze ruime outletzone op jou te wachten om weldra te shinen in je interieur!

Takeaway service.

Het meubel van je dromen gekocht en wil je het meteen mee naar huis maar het past niet in je auto? Geen probleem. Onze afhaalbestelwagen staat tot jouw beschikking om al dat nieuws meteen veilig mee naar huis te nemen. Op = Op

 

Adres: Tongersesteenweg 139, 3770 Riemst. 

 

OUTLET TUINMEUBELEN - 1000m2 Showroom Riemst 

OPRUIMING TUINCOLLECTIE EINDE SEIZOEN

OUTLET TUINMEUBELEN - 1000m2 showroom Riemst

Geniet van mooie kortingen op tal van tuinmeubelen!

Klaar om nog wat leuke nazomer momenten mee te pikken? Niets gezelliger dan genieten in eigen tuin van het najaarszonnetje!

We bereiden ons voor op het herfstseizoen waardoor er heel wat tuinmeubelen de deur uitgaan aan uitzonderlijke kortingen. Het merendeel van de collectie is uit voorraad leverbaar en dus direct beschikbaar.

Loungesets, parasols, tafels, tuinstoelen: wij zijn klaar voor die gezellige avonden!