Schuine daken of onder trappen? Een schouw die in de weg staat? Een kleine ruimte die zo volledig benut moet worden? Wij kunnen het allemaal. Zowel voor bureau als voor een slaap- of een jeugdkamer kunnen we alles op maat inrichten.

Om een prachtig en persoonlijk interieur te maken zweren onze interieurarchitecten bij een thuisbezoek. Zo kunnen we niet alleen de situatie ter plekke beoordelen, maar onstaat er ook een persoonlijk contact, waaruit een waardevol vertrouwen groeit.

Vanuit de afmetingen van de kamer en uw wensen en smaak komen we tot een inrichting van uw interieur die echt uniek is. Er worden schetsen gemaakt afhankelijk van de gekozen programma's. Pas als u volledig tevreden bent wordt de bestelling geplaatst. Maatwerk is uiteraard mogelijk voor de typische aanbouwprogramma's, maar ook in massief hout, en zelfs voor een aantal salons bieden wij de mogelijkheid om op maat te ontwerpen.

 

Voor uw slaap- of werkkamer, woonkamer of zitruimte

Modern of klassiek, verschillende programma's in ons assortiment bieden de mogelijkheid om uw ruimte op maat in te richten tot het volledig naar uw zin is. Indien nodig, ontwerpen we zelf uw meubel en laten het door een van onze fabrikanten maken.

 

 

 

Minder gekend, maar we doen het: salons op maat maken. Met een ipad ontwerpen we uw salon virtueel door middel van een configurator. Lees hier meer over salons op maat!

 

Maatwerk in 6 stappen

 

 

1: Kennismaking

Onze interieurachitect(e) wil u en uw voorkeuren eerst leren kennen. Tijdens een toonzaalbezoek worden stijl, materialen en budget besproken, en aan de hand van een ruwe schets gekeken wat u bevalt. Breng zeker steeds je grondplan of afmetingen mee!

 

2: Huisbezoek

Uiterst belangrijk om de juiste 'toon' van uw interieur te vatten. Bovendien wordt de situatie ter plekke bekeken en eventueel opgemeten.

 

3: Ontwerp

Uw toekomstig interieur wordt uitgetekend in 2D of 3D. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het er binnenkort zal uitzien.

 

4: Presentatie

Het ontwerp wordt toegelicht in de toonzaal met alle materialen en kleuren voorhanden. Alle details worden besproken tot u zich 100% thuis voelt in uw toekomstig interieur. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

 

5: Realisatie

Aan de slag! Bekwame vaklui plaatsen de vervaardigde meubels bij u thuis en doen de nodige aanpassingen zodat alles perfect in de ruimte past.

6: Thuiskomen en genieten

Elke dag geniet u van een interieur dat volledig bij u past! 

 

Wil je jouw interieur op maat gemaakt zien? Boek hier een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden!