Een tint die doet denken aan eindeloze, gouden korenvelden. Dat is ‘Wild Wonder’, de nieuwe kleur van het jaar waarmee verfproducent Levis uitpakt. De natuur in al haar aspecten stond centraal bij de keuze voor deze specifieke tint. Net als veel interieurtrends, die teruggrijpen naar duurzaamheid, ecologie, organische vormen en natuurlijke kleuren.

Wild wonder is een positieve tint, die de magie van de natuur wil vertalen naar ons interieur. Je woning wordt zo een plek die je energie geeft en waar je je goed voelt. ‘Wild’ staat voor de vrijheid die de natuur uitstraalt en ‘Wonder’ drukt de verwondering uit voor alles wat we om ons heen zien. 

 

 

Elk jaar doen we onderzoek naar trends en doen we een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts, zodat we er zeker van zijn dat de Kleur van het Jaar die we kiezen relevant en actueel aanvoelt. Zij delen hun inzichten over wat onze manier van leven de komende jaren zal beïnvloeden. Door te begrijpen waar de wereld naartoe gaat, kunnen we reageren met een kleur die past bij de stemming van dit moment.

Wild Wonder zorgt ervoor dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen. Ontdek hoe we de Kleur van het Jaar kiezen en hoe je deze combineert met trendy tinten om elke kamer te transformeren...

 

1. Creëer een gezellige gezinsruimte met het Buzz-palet.

De levendige kleuren van het Buzz-palet zijn geïnspireerd op de biodiversiteit van een veld met wilde bloemen. Hier voegen ze een fel kleuraccent toe aan een muur die is geschilderd in de Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, waardoor er een gezellige ruimte voor het hele gezin ontstaat die speels en verfrissend aanvoelt.

 

2. Creëer een uitnodigende slaapkamer met het Raw-palet.

Het Raw-palet bestaat uit kleuren die ons herinneren aan de rijkdom van natuurlijke materialen om ons heen en is warm en verrijkend. Hier wordt een zachtbruine kleur gecombineerd met de Levis Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder om een slaapkamer te creëren die knus en comfortabel aanvoelt.

 

3. Geef de keuken een zachte uitstraling door de Kleur van het jaar 2023 te combineren met de Ambience Trend Collection. 

Als we ons verbonden voelen met de natuur, voelen we ons beter en de rustgevende bostinten in ons Ambiance Trend Collection-palet kunnen ervoor zorgen dat we ons geworteld en ondersteund voelen. Hier zorgt een combinatie van de kleuren zachtgroen en Wild Wonder voor warmte en zachtheid in een keuken.

 

4. Zorg voor balans in de kinderkamer met het Flow-palet.

In ons Flow-palet draait alles om het creëren van balans in huis. Voor dit tweekleurige effect zijn de kleuren zachtblauw en Wild Wonder gecombineerd om een look te creëren die leuk maar niet overweldigend is, wat perfect is voor een kinderkamer.