Op zoek naar een moderne blikvanger op maat in jouw interieur? Dan is het Belgische merk Saunaco met haar innovatieve en modulaire meubelprogramma Cas jouw partner. Geniet tijdens onze summerdeals van een gratis 3D-visualisatie en droom alvast van jouw nieuw op maat gemaakte pronkstuk!

 


 

SAUNACO CAS MODULAIR SYSTEEM

Modulair kastensysteem met slimme details en geometrische eenvoud. De ruime keuze aan modules, innovatieve materialen en kleuren maakt van dit meubelprogramma een echte kameleon.

De strakke meubels van CAS zijn uniek door hun architecturale uiterlijk en modulaire karakter. De modules worden naar uw wens samengesteld om het perfecte designmeubel te creëren. Zo kunt u verschillende kasten als modules samenvoegen om een meubel te realiseren dat bij uw interieur en indeling past. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lage, zwevende boekenkast tot een prachtige, minimalistische dressoir.

De collectie CAS is uitgesproken architecturaal en springt in het oog door het unieke design dat ontwikkeld werd met Studio Segers. De details van de modules laten we zichtbaar. Zo ziet u de perfect afgewerkte modules die de kasten bevatten en krijgt uw persoonlijke kast een eigenzinnige toets, typisch aan Belgisch design. Het modulaire systeem is innovatief omdat u de modules functioneel kunt laten aanpassen en herschikken. Zo kan er van een hoge kast ook een mooi wandmeubel of tv-kast gemaakt worden. 

 

UW MODULAIRE MEUBELS OP MAAT ONTWORPEN

Geometrische eenvoud en kwaliteit: dat is waar Saunaco voor staat. Het archetypische vierkant vormt de basis van die krachtige eenvoud als primaire module. Vanaf die basis kiest u een compositie in functie van uw beschikbare ruimte, en kunt u de kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden ook zelf bepalen. We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen waarbij u kunt opteren voor warme, natuurlijke kleuren of kunt beslissen om een poedercoating aan te laten brengen in een stijlvol kleurenpalet. Deze poedercoating is krasbestendig, milieuvriendelijk en biedt een naadloze afwerking die perfect past bij het subtiele en strakke uiterlijk van CAS.

 

NAADLOOS IN ELK INTERIEUR

Een modulaire, minimalistische collectie als CAS is tijdloos. Niet enkel is het ontwerp over 30 jaar nog steeds mooi, ook zorgt de hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur. De kasten uit deze collectie hebben oneindig veel mogelijkheden qua indeling en persoonlijke afwerking, waardoor de kasten naadloos passen in elk interieur. Een stijlvolle boekenplank of een handige lade? Met een metalen onderstel of met een subtiel ophangsysteem? Alle combinaties zijn mogelijk om uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of eetkamer een inspirerende plek te maken waar u graag vertoeft.

 

CREEËR UW EIGEN COMPOSITIES

Om de keuze makkelijker te maken en het overzicht te bewaren, kunt u bij ons uw gewenste meubel laten visualiseren via de software Furnplan. Via dat programma kunt u uw meubelen samenstellen zoals met legoblokjes. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw modulaire kast en kunt u eenvoudig aanpassingen maken!