Cart

Alu Twist Easy 240x240 | Ash

geen

Glatz stokparasol - 240x240cm

Uitvoering
Kies je kleur: 151-Ash
Speciale prijs € 299,00 € 299,00
SKU
1373906
Uitvoering
Kies je kleur: 151-Ash

Levertijd: 1 week

Alu Twist Easy 240x240 | Ash is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Offerte aanvragen

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Stel hier uw vraag*

Gebruiksgemak, technologie en design worden perfect gecombineerd in dit centrale poolscherm, de ALU TWIST Easy! De parasol kan eenvoudig geopend en gesloten worden met de Twist hendel. Met behulp van het draaimechanisme aan de mast kan elke hoek worden ingesteld. De hoes is vervangbaar en dankzij de flexibele stangkoppen zelfspannend. Het frame en de staven zijn gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium. De ALU TWIST easy is ideaal voor onhandig gevormde zitjes of voor het aanvullen van gigantische parasols en geeft elke woonkamer of tuin een tijdloos, modern tintje.

Materiaal en technologie

Gebruiksgemak, technologie en design worden perfect gecombineerd in dit centrale poolscherm, de ALU TWIST Easy!Het frame is gemaakt van aluminium, natuurlijk geanodiseerd met een geprofileerde mast, slingeraandrijving en een draaimechanisme ⿿TWIST⿝ voor traploos kantelen. Het parasolovertrek is verwisselbaar en dankzij flexibele schooreinden zelfspannend

Gebruiksaanwijzing

Met de hendel opent en sluit u de parasol probleemloos. Het parasoldak kantelt u traploos met het draaimechanisme ⿿TWIST⿝ in de hendelkast.

Uitvoering
Kies je kleur: 151-Ash
Meer informatie
Artikelnummer 1373906
Woonstijl Modern
Acties Outdoor

Technische informatie