Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Ontdek jouw slaapvoordeel in onze winkel

Brrr… de wintermaanden komen eraan! Met de koude temperaturen en de winterdip als gevolg. Iedereen heeft ook zin om langer in bed te blijven en lekker uit te slapen. In de wintermaanden slapen we ongeveer een half uur langer. Reden genoeg om optimaal te genieten van jouw slaap.

In onze winkel staan onze slaapexperten steeds voor je klaar. Samen met jou bekijken we al je slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. We kijken naar een goede matras die past bij jouw lichaamshouding, als ook een bijpassend hoofdkussen voor optimale ondersteuning. Zo wordt je heerlijk wakker!

In onze winkel vind je een uitgebreide slaapcollectie terug in verschillende stijlen zodat iedereen zijn smaak vindt. Onze folder geeft een kijkje in onze slaapcollectie. Ons slaapadvies is gericht op jouw persoonlijkheid, lichaam, slaapgewoontes, budget, … Het juiste hoofdkussen, de perfect op elkaar afgestemde matrassen en lattenbodems en donsdekens die zorgen voor de perfecte lichaamstemperatuur.

Wat kunnen wij doen voor jou?

Gezond eten, bewegen en een goede nachtrust zijn de perfecte ingrediënten voor een fit en gezond leven. Als je genoeg slaapt, dan herstelt je lichaam van alle dagelijkse belastingen. Maar dan moet je slaapkamer wel tip top in orde zijn natuurlijk.

In onze winkel bekijken onze slaapadviseurs al je slaapwensen, eventuele slaapproblemen en lichamelijke klachten. We kijken naar een goede matras die past bij jouw lichaamshouding, als ook een bijpassend hoofdkussen voor optimale ondersteuning.Nog niet overtuigd om je slaapritme aan te pakken? Doe hier de grote bedtest. Zo weet je waar je pijnpunten liggen en pakken we ze samen aan! Wij gaan ver om de ideale bedset samen te stellen. Bij ons haalt u kwalitatief slaapcomfort in huis aan de beste prijs!

Wij geven je dit najaar weer boordevol inspiratie

De zomer is weer voorbij en de herfst is volop losgebarsten. Daarom geven wij bij Meubelen Verberckmoes je met veel plezier tal van nieuwe ideeën en inspiratie. In onze najaarsfolder zette wij alvast een kleine greep van onze uitgebreide collectie, dit met verschillende woonstijlen zoals o.a. chic landelijk, grafisch modern, etc... Of ben je eerder benieuwd naar ons nieuw tafel- en stoelenconcept? Dat kan je hier allemaal in terug vinden! Diverse stijlen en kleuren met speciale herfstprijzen, daarvoor ga je naar Meubelen Verberckmoes!

Benieuwd naar onze folder? Bekijk onze nieuwe najaarsfolder online.

Authentix

Eerlijk, authentiek en karaktervol: dat is Authentix. Verschillende stijlen worden gemixt, maar komen tot zijn recht in een mooi geheel. Wij, bij meubelen Verberckmoes, staan voor inspiratie en advies. Onze klanten exclusiviteit bieden, dat vinden wij een meerwaarde.

Bekijk de video met Tess Verberckmoes hier!

Een dubbele dosis inspiratie voor jou

Ga in discussie met interieurexperten

Blijf jij zelf in twijfel over jouw interieur? Of heb je eens nood aan een andere insteek, een second opinion? Dan zijn onze Adviesateliers jou op het lijf geschreven. Tijdens een gezellige zaterdagvoormiddag waag jij je aan een brainstorm met andere interieurliefhebbers en kan je bij ons terecht met al jouw interieurvragen. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en onze interieuradviseurs en -experten leiden de workshop in goede banen. Breng je wat informatie mee over jouw nieuwe project, of zelfs wat foto's en pins van Pinterest waar jij mee aan de slag wilt? Dan heb je een heel team achter je als werkgroep. Vervolgens kan jij dan weer meedenken met iemand anders' ideeën, net zo leuk en leerrijk, toch? Zo ga je gegarandeerd naar huis met een frisse kijk op jouw interieur en boordevol inspiratie voor een volgend project. Wens je graag nog extra informatie te krijgen rond onze adviesateliers? Klik dan hier.

Beleef je interieur bij ons

Interieur, een persoonlijke belevenis 

Van jouw huis een thuis maken, dat kan pas als jij je er echt goed voelt. Bij Meubelen Verberckmoes zijn wij ervan overtuigd dat een juist interieur net die meubels zijn die perfect bij jou passen, zoals jij ze graag ziet en hoe jij ze wenst. Zoeken naar jouw droominterieur is dan ook een heel persoonlijke belevenis. In onze gezellige showrooms bootsen wij dat thuisgevoel zo veel mogelijk na zodat je wordt ondergedompeld in alle mogelijke stijlen en merken. Want alleen door te voelen, te ervaren en je eens echt in de zetel neer te ploffen, vind je de meubels waar jij in wil thuiskomen.

Gespecialiseerde hulp

Bij Meubelen Verberckmoes gaan wij er prat op de specialisten bij uitstek te zijn. Het is ons doel en onze passie om jouw zoektocht zo aangenaam mogelijk te maken en niet te rusten tot jij het ideale interieur hebt gevonden. Door ons uitgebreide, nee, zeg maar gigantische aanbod aan innovatieve merken en verrassende designs, vinden wij voor jou én met jou de meubels die perfect bij jou passen. Met behulp van moodboards tasten wij jouw smaak af en maken wij de eerste selectie. Zo kan jij je zonder keuzestress in een zetel zetten. En in nog een. En nog een.

Meer dan meubels

Het woord meubelwinkel volstaat niet voor onze grote showroom(s). Wij spreken daarom vaak over een woonwinkel. Geen kale opeenstapeling van meubels in een kil magazijn, maar inspiratiehoeken die u gedetailleerd het thuisgevoel doen ervaren. Zie je door het uitgebreide aanbod toch door de bomen het bos niet meer? Ga dan op speeddate met een van onze interieurexperten. Met hun tips & tricks en hun advies op maat zorgen zij zonder twijfel weer voor licht in de duisternis.

Van strak stijlvol tot kleurrijk modern

Heb jij jouw unieke smaak al gevonden of gekozen? Zoek jij jouw huis een landelijke uitstraling te geven, er een Scandinavisch lijnenspel te creëren, in strak design tot rust te komen of wil je net een vrolijke mengelmoes? Bij Meubelen Verberckmoes hebben wij alle ingrediënten die nodig zijn om jouw unieke interieurrecept klaar te maken. Jij bent de stylist, de kunstenaar. Met Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak als canvas en onze experten als penselen.