!!! Dinsdag 28 januari uitzonderlijk OPEN vanaf 13u !!! (uitgezonderd Wilrijk en Temse)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Ontdek de vele voordelen in onze winkels!

Terwijl je nog even aan het bekomen bent van de volle lading kroketjes de afgelopen dagen, nieuwjaarsfeestjes en champagne, staan onze soldenacties klaar in de winkel! Ontdek hier alle acties.
 
Er staat sowieso iets tussen voor jou, want onze toonzaalmodellen staan ook nog steeds in korting! Zowel in onze winkel in Sint-Gillis-Waas als Riemst kan je veel toonzaalmodellen vinden aan mooie kortingen! 

Onze conceptstore in Wilrijk heeft een uitgebreid aanbod aan acties lopende op de Henders & Halzen en Xooon collectie! Ook het decoratiemerk Coco Maison heeft enkele mooie aanbiedingen!


Ga het nieuwe jaar in met een fris interieur, ga voor een opknapbeurt of doe jezelf een cadeautje. Op die manier kan 2020 niet meer stuk. Al aan het verlangen naar de zomerse temperaturen en op zoek naar fijne tuinmeubelen? Dan is onze magazijnverkoop iets voor jou. Ontdek een héél breed aanbod aan tuinmeubelen aan mooie prijzen. Kom gerust eens langs tijdens 1 van de drie weekends in januari.

Wij geven je dit najaar weer boordevol inspiratie

De zomer is weer voorbij en de herfst is volop losgebarsten. Daarom geven wij bij Meubelen Verberckmoes je met veel plezier tal van nieuwe ideeën en inspiratie. In onze najaarsfolder zette wij alvast een kleine greep van onze uitgebreide collectie, dit met verschillende woonstijlen zoals o.a. chic landelijk, grafisch modern, etc... Of ben je eerder benieuwd naar ons nieuw tafel- en stoelenconcept? Dat kan je hier allemaal in terug vinden! Diverse stijlen en kleuren met speciale herfstprijzen, daarvoor ga je naar Meubelen Verberckmoes!

Benieuwd naar onze folder? Bekijk onze nieuwe najaarsfolder online.

Een dubbele dosis inspiratie voor jou

Ga in discussie met interieurexperten

Blijf jij zelf in twijfel over jouw interieur? Of heb je eens nood aan een andere insteek, een second opinion? Dan zijn onze Adviesateliers jou op het lijf geschreven. Tijdens een gezellige zaterdagvoormiddag waag jij je aan een brainstorm met andere interieurliefhebbers en kan je bij ons terecht met al jouw interieurvragen. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en onze interieuradviseurs en -experten leiden de workshop in goede banen. Breng je wat informatie mee over jouw nieuwe project, of zelfs wat foto's en pins van Pinterest waar jij mee aan de slag wilt? Dan heb je een heel team achter je als werkgroep. Vervolgens kan jij dan weer meedenken met iemand anders' ideeën, net zo leuk en leerrijk, toch? Zo ga je gegarandeerd naar huis met een frisse kijk op jouw interieur en boordevol inspiratie voor een volgend project. Wens je graag nog extra informatie te krijgen rond onze adviesateliers? Klik dan hier.

Beleef je interieur bij ons

Interieur, een persoonlijke belevenis 

Van jouw huis een thuis maken, dat kan pas als jij je er echt goed voelt. Bij Meubelen Verberckmoes zijn wij ervan overtuigd dat een juist interieur net die meubels zijn die perfect bij jou passen, zoals jij ze graag ziet en hoe jij ze wenst. Zoeken naar jouw droominterieur is dan ook een heel persoonlijke belevenis. In onze gezellige showrooms bootsen wij dat thuisgevoel zo veel mogelijk na zodat je wordt ondergedompeld in alle mogelijke stijlen en merken. Want alleen door te voelen, te ervaren en je eens echt in de zetel neer te ploffen, vind je de meubels waar jij in wil thuiskomen.

Gespecialiseerde hulp

Bij Meubelen Verberckmoes gaan wij er prat op de specialisten bij uitstek te zijn. Het is ons doel en onze passie om jouw zoektocht zo aangenaam mogelijk te maken en niet te rusten tot jij het ideale interieur hebt gevonden. Door ons uitgebreide, nee, zeg maar gigantische aanbod aan innovatieve merken en verrassende designs, vinden wij voor jou én met jou de meubels die perfect bij jou passen. Met behulp van moodboards tasten wij jouw smaak af en maken wij de eerste selectie. Zo kan jij je zonder keuzestress in een zetel zetten. En in nog een. En nog een.

Meer dan meubels

Het woord meubelwinkel volstaat niet voor onze grote showroom(s). Wij spreken daarom vaak over een woonwinkel. Geen kale opeenstapeling van meubels in een kil magazijn, maar inspiratiehoeken die u gedetailleerd het thuisgevoel doen ervaren. Zie je door het uitgebreide aanbod toch door de bomen het bos niet meer? Ga dan op speeddate met een van onze interieurexperten. Met hun tips & tricks en hun advies op maat zorgen zij zonder twijfel weer voor licht in de duisternis.

Van strak stijlvol tot kleurrijk modern

Heb jij jouw unieke smaak al gevonden of gekozen? Zoek jij jouw huis een landelijke uitstraling te geven, er een Scandinavisch lijnenspel te creëren, in strak design tot rust te komen of wil je net een vrolijke mengelmoes? Bij Meubelen Verberckmoes hebben wij alle ingrediënten die nodig zijn om jouw unieke interieurrecept klaar te maken. Jij bent de stylist, de kunstenaar. Met Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak als canvas en onze experten als penselen.