Sluiting klantendienst tijdens Krokusvakantie

Beste klant,
De klantendienst is momenteel gesloten tijdens de Krokusvakantie, en dit van maandag 24 februari tot en met woensdag 26 februari 2020
Voor dringende vragen betreffende Dienst Naverkoop of vragen voor onze Verkoopafdeling, verwijzen we U graag naar onze showrooms. U vindt de contactgegevens van al onze vestigingen hier.
We wensen U een prettige vakantie en zijn U vanaf donderdag 27 februari 2020 terug van dienst! 

Wij geven je dit voorjaar weer boordevol inspiratie

Nu het voorjaar weer voor de deur staat, inspireren wij je graag met onze nieuwe collectie. Kom nieuwe interieur ideetjes opdoen in onze winkel of bezoek een van de inspiratieboxen. In onze voorjaarsfolder, die binnenkort online komt, staan de nieuwste trends en collecties. Zo ziet je interieur er helemaal tip top in orde uit dankzij Meubelen Verberckmoes. 
 
Kijk zeker ook eens naar de datums van onze adviesateliers. Er is sowieso nog een plaatsje vrij in je agenda! Tijdens de ateliers gaan onze interieuradviseurs samen met jou aan de slag. Je creëert samen met hen jouw ideale interieur. Breng dus zeker foto’s, afmetingen, plannen, … mee.

Benieuwd naar onze folder? Hou onze website dan goed in de gaten, deze komt binnenkort online!

Een dubbele dosis inspiratie voor jou

Ga in discussie met interieurexperten

Blijf jij zelf in twijfel over jouw interieur? Of heb je eens nood aan een andere insteek, een second opinion? Dan zijn onze Adviesateliers jou op het lijf geschreven. Tijdens een gezellige zaterdagvoormiddag waag jij je aan een brainstorm met andere interieurliefhebbers en kan je bij ons terecht met al jouw interieurvragen. Wij zorgen voor hapjes en drankjes en onze interieuradviseurs en -experten leiden de workshop in goede banen. Breng je wat informatie mee over jouw nieuwe project, of zelfs wat foto's en pins van Pinterest waar jij mee aan de slag wilt? Dan heb je een heel team achter je als werkgroep. Vervolgens kan jij dan weer meedenken met iemand anders' ideeën, net zo leuk en leerrijk, toch? Zo ga je gegarandeerd naar huis met een frisse kijk op jouw interieur en boordevol inspiratie voor een volgend project. Wens je graag nog extra informatie te krijgen rond onze adviesateliers? Klik dan hier.

Beleef je interieur bij ons

Interieur, een persoonlijke belevenis

Van jouw huis een thuis maken, dat kan pas als jij je er echt goed voelt. Bij Meubelen Verberckmoes zijn wij ervan overtuigd dat een juist interieur net die meubels zijn die perfect bij jou passen, zoals jij ze graag ziet en hoe jij ze wenst. Zoeken naar jouw droominterieur is dan ook een heel persoonlijke belevenis. In onze gezellige showrooms bootsen wij dat thuisgevoel zo veel mogelijk na zodat je wordt ondergedompeld in alle mogelijke stijlen en merken. Want alleen door te voelen, te ervaren en je eens echt in de zetel neer te ploffen, vind je de meubels waar jij in wil thuiskomen

Gespecialiseerde hulp

Bij Meubelen Verberckmoes gaan wij er prat op de specialisten bij uitstek te zijn. Het is ons doel en onze passie om jouw zoektocht zo aangenaam mogelijk te maken en niet te rusten tot jij het ideale interieur hebt gevonden. Door ons uitgebreide, nee, zeg maar gigantische aanbod aan innovatieve merken en verrassende designs, vinden wij voor jou én met jou de meubels die perfect bij jou passen. Met behulp van moodboards tasten wij jouw smaak af en maken wij de eerste selectie. Zo kan jij je zonder keuzestress in een zetel zetten. En in nog een. En nog een.

Meer dan meubels

Het woord meubelwinkel volstaat niet voor onze grote showroom(s). Wij spreken daarom vaak over een woonwinkel. Geen kale opeenstapeling van meubels in een kil magazijn, maar inspiratiehoeken die u gedetailleerd het thuisgevoel doen ervaren. Zie je door het uitgebreide aanbod toch door de bomen het bos niet meer? Ga dan op speeddate met een van onze interieurexperten. Met hun tips & tricks en hun advies op maat zorgen zij zonder twijfel weer voor licht in de duisternis.

Van strak stijlvol tot kleurrijk modern

Heb jij jouw unieke smaak al gevonden of gekozen? Zoek jij jouw huis een landelijke uitstraling te geven, er een Scandinavisch lijnenspel te creëren, in strak design tot rust te komen of wil je net een vrolijke mengelmoes? Bij Meubelen Verberckmoes hebben wij alle ingrediënten die nodig zijn om jouw unieke interieurrecept klaar te maken. Jij bent de stylist, de kunstenaar. Met Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak als canvas en onze experten als penselen.