!!! STRAFFE KORTINGEN TIJDENS ONZE MAGAZIJNVERKOOP 7-8 DECEMBER EN 14-15 DECEMBER TE SINT-GILLIS-WAAS !!! Meer info op onze facebookpagina.
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Klantendagen 2019

OP 23, 24, 30 & 31 MAART 2019 WAS HET GROOT FEEST IN ONZE WINKEL. 

Alles stond deze dagen, en nóg meer dan anders, in het teken van de klant! Wij willen je van harte bedanken voor je aanwezigheid en enthousiasme. Met veel plezier blikken wij terug op weer twee sfeervolle weekends bij Meubelen Verberckmoes. 

Heb jij meegedaan aan de succesvolle 'Moodboard Workshop' met de zusjes Mertens van vtwonen en weet je nu echt welke stijl je in huis wil halen? Wat leuk! Zit je toch nog met een paar vragen en heb je nood aan een second opinion? Schrijf je dan in voor ons Adviesatelier of maak eens een afspraak met onze experten: advies@verberckmoes.be

Wij hebben beloofd om je niet met lege handen naar huis te laten gaan en tal van winacties en kortingen voorzien. Heb jij meegedaan en je geluk uitgedaagd? Hou zeker deze pagina in de gaten en ontdek héél binnenkort of jij bij de gelukkigen bent.  

Ook aan de kleinste telgen hebben we gedacht. Zij beleefden de tijd van hun leven op het springkasteel, leerden ballonnen plooien en lieten zich opmaken bij de grimestand. 

En natuurlijk was er ook nog de Meet & Greet met niemand minder dan NACHTWACHT! Staat jouw mini-me op de foto met zijn of haar helden? Ontdek het snel op onze facebookpagina

 Wanneer zien we je terug?