Jeugdkamers

Een kinderkamer op maat?

“Extenseo” is een trendy jeugdkamer/studio programma waarbij oneindig gecombineerd kan worden met talloze elementen. De uitgebreide keuze uit deze verschillende elementen, samen met het enorme kleurenpallet zorgt ervoor dat je een kamer of studio op eigen maat en naar eigen wens kan samenstellen. Unieker kan niet meer! Breng jouw plan mee naar de toonzaal en onze adviseurs tekenen jouw idee uit tot het perfect is!

Wilt u meer informatie? 

Wilt u meer informatie over de jeugdkamers of heeft u andere vragen? Mail naar jeugdkamers@verberckmoes.be, bel naar: +32 (0)3 727 13 00 of vul ons contactformulier in.  

 

 Ze groeien zo snel! Het is waarschijnlijk de meest gehoorde klacht van jonge ouders. En kids die opgroeien, willen ook wel eens wat nieuws. Die oude kinderkamer is niets meer voor hen. Ze zijn nu groot en ze weten perfect wat ze willen: een coole, moderne jeugdkamer waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn, zowel tijdens hun zotte buien als tijdens hun trieste of boze momentjes. De kamer van je opgroeiende kroost moet kunnen dienen voor zowat alles: slapen, spelen, stoom aflaten, werken voor school, chillen, surfen op het internet, een sleepover party met vrienden, …

 

 

 

Jeugdkamer inrichten? Vraag raad aan … je kids!

Elk kind heeft zijn eigen karakter. En je laat ze ook het liefst helemaal zichzelf zijn. Daarom wil je hen een mooie jeugdkamer geven die hen op het lijf geschreven is. Bij Verberckmoes raden wij aan om je kids mee te laten kiezen. Geef ze verantwoordelijkheid, laat ze zelf hun lievelingskleuren, leukste materialen, tofste kindermeubels en creatie ideeën opzoeken voor de inkleding van hun nieuwe tienerkamer. Bekijk hun plannen vervolgens samen en geef aan wat kan en niet kan om samen tot de perfect match te komen.

Kinderkamer inrichten? Wees creatief

Je kids mee laten beslissen? Allemaal goed en wel, maar ze hebben waarschijnlijk heel wat speciale wensen voor hun complete kinderkamer inrichting. Als we nog een tip mogen geven: wees creatief! Laat je niet beperken door de klassieke functionaliteit van kindermeubilair en standaard indelingen van jeugdkamers.

Is de kamer niet heel ruim? Geen probleem, er bestaan genoeg innovatieve compacte kindermeubels die een maximum aan functionaliteit bieden. Een bed met opbergschuiven of -dozen eronder maken optimaal gebruik van ruimtes die anders gewoon verloren gaan. En als je kiest voor een hoogslaper heb je onder het bed nog meer dan genoeg plaats voor een praktisch bureau, een cosy relaxplekje met zitkussens of extra kastruimte.

Wil je kind heel graag een zetel in de kinderslaapkamer? Er zijn heel wat alternatieven te vinden, die minstens even gezellig zijn. Ga bijvoorbeeld voor zitzakken of compacte krukjes met een leuk design en dito kleuren. En met een compacte slaapbank heb je meteen een handige en coole oplossing wanneer er een vriendje blijft slapen.

 

 

Jongenskamer of meisjeskamer?

Leuke kinderkamers heb je in alle maten en vormen. Je kan dus alle kanten uit, alles hangt af van wat je precies zoekt: een babykamer of peuterkamer voor de eerste levensjaren, een stoere jongenskamer of een hippe meisjeskamer voor tijdens de lagere school periode, of een coole tienerkamer. Bij Meubelen Verberckmoes vind je alles wat je nodig hebt om de optimale kinderslaapkamer in te richten. Spring gerust eens binnen in onze showroom en laat je inspireren.