Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

Onze (nieuwe) focus

Wooninspiratie en persoonlijk advies

Twijfel je nog of dat ene salon echt wel past bij je thuis? Vind je niet meteen die echte eyecatcher die je interieur doet stralen? Zie je door het bos van kleuren en stijlen de bomen niet meer? Dan kan een speeddate met één van onze interieurexperten in onze woonwinkel ongetwijfeld helpen. Met hun advies op maat en creatieve tips & tricks wordt alles terug helder en ben je in geen tijd gesteld.

Unieke interior blend!

En jij, heb jij je eigen stijl al gekozen? Bij Verberckmoes geven we je alle ingrediënten om je unieke interior blend te creëren. Ben je gewonnen voor de straight forward Scandinavische stijl? Helemaal weg van landelijke interieurs? Is strak design jouw ding? Of word je wild van een eclectische smeltkroes van stijlen? Je bent je eigen stylist en de deuren van Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak staan voor je open.

Interieuradvies

Het inrichten van je huis is leuk en spannend! Maar het combineren van de juiste elementen is niet altijd evident. Elk interieur begint met een idee. Maar het kan een hele uitdaging zijn om van al je creatieve ideeën een verbluffend geheel te vormen, volledig in overeenstemming met je persoonlijke stijl. Meubelen Verberckmoes helpt je hier graag bij en geeft interieuradvies en inspiratie die precies bij jou past. Maak van je huis jouw droomthuis en ga voor een uniek interieur.

Geen interieuridee te gek

Je hebt ongetwijfeld zelf al heel wat leuke ideeën voor de inrichting van je huis. Bij Meubelen Verberckmoes luisteren we naar al je wensen, hoe groots of hoe gek ook. We gaan hiermee aan de slag en verwerken ze in deskundig en concreet interieuradvies dat echt bij je past. Zo wordt kiezen een stuk gemakkelijker en aangenamer, of het nu is voor de aankoop van één meubel of je complete inrichting. 

Kleur- en interieur advies van echte specialisten

In onze inspirerende showroom kan je altijd terecht bij onze interieurexperten voor informatie en interieur hulp. De binnenhuisarchitecten in ons adviesbureau gaan nog een stap verder. Ze voorzien jou in klare taal van doordacht en prikkelend kleuradvies. Ze werken voor jou een dressing op maat uit, perfect passend in je slaapkamer. Of ze komen bij je thuis voor de uitwerking van een volledig interieurplan.

Samen zoeken we naar de juiste sfeer, een gedurfde combinatie, de ideale accentverlichting of de juiste oplossing voor die ene afwijkende nis in je leefruimte.