!!! Zondag 21 april uitzonderlijk GESLOTEN - Maandag 22 april OPEN vanaf 13u !!!
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

Meubelen Verberckmoes: Beleef je interieur bij ons

Je meubels doen je jezelf vooral goed voelen. Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, met al je creativiteit en al je levenslust. Daarom staat bij Meubelen Verberckmoes alles in teken van jouw beleving. Wij dompelen je onder in alle mogelijke stijlen en merken.

Wij geloven dat je een interieur moet voelen en ervaren. In onze markante showroom-settings ervaar je hetzelfde gevoel van gezelligheid en geborgenheid als bij je thuis. Je ideale meubels koop je immers best op gevoel, met gebruik van al je zintuigen. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Meubelen Verberckmoes helpt je kiezen

Meubelen Verberckmoes in Sint-Gillis-Waas, bij velen ook wel bekend als Meubelen De Piramiden of Meubelplein De Piramiden, is veel meer dan een gewone meubelwinkel. Wij kiezen resoluut voor innovatieve merken en verrassende designs. En het gamma Verberckmoes meubelen is uitgebreid. Héél uitgebreid zelfs, daarom helpen we graag om keuzestress te vermijden. Met onze moodboards kunnen we je persoonlijk voorkeuren tastbaar maken. En in onze unieke inspiratiehoeken kan je de meubels in alle rust uittesten en voelen.

Twijfel je nog of dat ene salon echt wel past bij je thuis? Vind je niet meteen die echte eyecatcher die je interieur doet stralen? Zie je door het bos van kleuren en stijlen de bomen niet meer? Dan kan een speeddate met één van onze interieurexperten in onze woonwinkel ongetwijfeld helpen. Met hun advies op maat en creatieve tips & tricks wordt alles terug helder en ben je in geen tijd gesteld.

Unieke interior blend

En jij, heb jij je eigen stijl al gekozen? Bij Verberckmoes geven we je alle ingrediënten om je unieke interior blend te creëren. Ben je gewonnen voor de straight forward Scandinavische stijl? Helemaal weg van landelijke interieurs? Is strak design jouw ding? Of word je wild van een eclectische smeltkroes van stijlen? Je bent je eigen stylist en de deuren van Vlaanderens meest veelzijdige meubelzaak staan voor je open.