!!! Dit weekend MAGAZIJNVERKOOP in ons afhaalmagazijn te Sint-Gillis-Waas !!! (Kluizenhof 8A)
Winkelmand - 0 € 0,00
  • Sinds 1954
  • 20.000m2 winkeloppervlakte
  • 3 jaar Meubelwaarborg garantie
  • layout.partial.header.usp_vbm_usp4

 

 

De ideale mix van vintage en design.

In de toonzaal ontmoete ik het koppel uit Mariakerke. Er volgde een aangenaam gesprek over de woning, de inrichting die zij wensen, hoe zij leven, wat hun wensen zijn voor hun inrichting. Zij hebben een woning/atelier gekocht van een voormalige kunstenaar Emiel Poetou (1885-1975), vooruitstrevend voor zijn tijd maar minder bekend. De stijl van de woning is typisch voor de jaren ‘60/’70. Op het moment dat wij aan de inrichting van de woning zijn begonnen was de verbouwing door hun architecten reeds af.

Voor de leefruimte hebben wij gekozen voor het modulaire systeem 36e8 van Lago. Het tv-meubel en de opstelling aan de overstaande zijn samengesteld uit elementen in diverse maten en kleuren. Spelend met open en gesloten elementen waardoor we een speels geheel aansluitend met de vintage stijl die de klant wenst bekomen. De wandopstelling recht over het tv-meubel is voorzien van een lade element dat gebruikt kan worden als multifunctioneel bureau.

De klant wou voor hun bureauruimte een ingebouwde kast op maat in vintage stijl. Na wat brainstormen wat een vintage meubel typeert kwam ik uit op het finale ontwerp: een inbouwkast in vintagestijl. De nissen bovenaan de muur zijn verder ingevuld met een ontwerp op maat in harmonie met de ingebouwde kast. Voor de kleurkeuze hebben wij eerste de kleuren gekozen van de 36e8 van Lago. Lago heeft een ruime waaier aan kleurmogelijkheden. Vanuit de gekozen kleuren voor de inrichting van de leefruimte hebben wij de accenten voor het ontwerp op maat in de bureauruimte verder bepaald aan de hand van een kleurenwaaier.

De deuren in de hal zijn voorzien in dezelfde kleuraccenten wat dan weer verwijst naar de oorspronkelijke inrichting van de woning. Het was een fijne ervaring om samen met de klant tot het ideale ontwerp te komen voor hun inrichting. Dit project wordt in verschillende delen ingericht. Dit was de eerste fase. Er volgt nog een fase waar we vestiaire – en opbergkasten op maat voorzien.